Η θέση μας στο Βαθύ της Σάμου

Active Sports
Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη 11
Τηλ. 22730-24134
web: www.sportsandsupplements.gr

Βρείτε μας στο Facebook

860ΥποστηρικτέςΚάντε Like

Στα καταστήματά μας μπορείτε να βρείτε  μια μεγάλη γκάμα προϊόντων απο τις κορυφαίες εταιρίες αθλητικών και lifestyle, όπως NIKE,  ADIDAS,  ASICS,  MIZUNO, SAUCONY, BODYTALK, CONVERSE, VANS αλλά και εξειδικευμένα προϊόντα αθλητικής διατροφής των εταιριών OPTIMUMNUTRITION, DYMATIZE, MAXIMUSCLE, BIOTECHUSA, MUSCLEPHARM, NOWFOODS κ.α.

Παράλληλα στο κατάστημα «Active» υπάρχει ένα ολόκληρο τμήμα με παιδική μόδα, σε αθλητικά ρούχα και παπούτσια  γιατί και οι μικροί μας φίλοι έχουν δικαίωμα στο επώνυμο αθλητικό ντύσιμο σε χαμηλές τιμές!

Το κατάστημα αθλητικών ειδών Active ξεκίνησε τις δραστηριότητες του με μοναδικό στόχο να προσφέρει γνήσια αθλητικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το «Active» καλύπτοντας το κενό που υπήρχε σε γνήσια αθλητικά είδη των πασίγνωστων εταιριών, επένδυσε στην ποιότητα και την αξιοπιστία με τα οποία είναι πλέον συνυφασμένο και δικαιώθηκε.

Το Active Sportswear ξεκίνησε τις δραστηριότητες του τον Σεπτέμβριο του 2003 στο Βαθύ της Σάμου. Με την είσοδο στο χώρο ήρθε να καλύψει ένα κενό που υπήρχε στην τοπική αγορά, στον τομέα των προϊόντων ειδικής διατροφής αλλά και των εξειδικευμένων προϊόντων για κάθε άθλημα.
Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης, «Τον Απρίλιο του 2006, η στήριξη του κόσμου και η αγάπη μας για τον αθλητισμό μας ώθησαν να επεκτείνουμε τις εμπορικές μας δραστηριότητες, ανοίγοντας δεύτερο κατάστημα στο Καρλόβασι της Σάμου, με την επωνυμία ActiveSport.

Μπαίνοντας στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου το όραμά μας είναι ένα: Να είμαστε πάντα καινοτόμοι σ’αυτό που κάνουμε προσφέροντας λύσεις και συμβουλές που ικανοποιούν και και βοηθούν πραγματικά τους πελάτες μας. Να είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί στις τιμές μας δίνοντας πάντα στους πελάτες μας το ποιοτικότερο προϊόν.»

Active Sportswear - Αθλητικά είδη

Στόχος του καταστήματος είναι η ολοκληρωμένη κι αποτελεσματική εξυπηρέτηση, βάσει των δικών σας, ξεχωριστών αναγκών!
Το «Active Sportswear» αποτελείται από άτομα με φιλαθλητική φιλοσοφία και κυρίως αθλητική δράση. Έτσι μπορούν να σας βοηθήσουν ουσιαστικά στην επιλογή του κατάλληλου αθλητικού παπουτσιού και των αθλητικών ειδών, που χρειάζεστε για τις καθημερινές και -πιο ειδικά- τις αθλητικές δραστηριότητές σας.
Active Sportswear - Αθλητικά είδη