Απόψε το μενού έχει Πίτσα, έχει μπάσκετ, έχει και survivor!

Ελάτε να  παραγγείλουμε για το σπίτι τις καλύτερες πίτσες στη Σάμο. Παραγγείλετε τη δική σας πίτσα, με όποια ζύμη θέλετε, ολόφρεσκα λαχανικά και πλούσιο, απολαυστικό  τυρί.

Συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες πιτσο-διευθύνσεις της πόλης για delivery οι οποίες θα ικανοποιήσουν αμφότερους τους φαν της ιταλικής ζύμης αλλά και της ελληνικής. Αφού, λοιπόν, θα την κάνεις που θα την κάνεις την “αμαρτία” φρόντισε τουλάχιστον να είναι και καλή…

Pizza di Piazza η απόλυτη ιταλική αμαρτία!

Θεμιστοκλή Σοφούλη και Κωστάκη Σάμος, τηλ. 22730 27516

Απόψε έχει σπορ και πίτσα!Οι πίτσες στη di Piazza, όχι μόνο φουρνίζονται στον ειδικό ξυλόφουρνο που βρίσκεται περίοπτα τοποθετημένος στο χώρο, αλλά φτιάχνονται και με αυθεντικό ιταλικό ταπεραμέντο! Το μενού πραστοστάζει πίτσα 4 τυριών με φρέσκια μοτσαρέλα και προσούτο, αλλά και την αγαπημένη όλων margherita με αυθεντικό άρωμα Ιταλίας!  Δείτε το μενού εδώ.

 Πιτσαρία Appalousa: Τρεις γενιές γεύσεις!

Θεμ. Σοφούλη 15 Βαθύ Σάμου Τηλ. 2273022422

Απόψε έχει σπορ και πίτσα!Στην  Appalousa Θα βρείτε πίτσα και ιταλικά ζυμαρικά όλα  με μεράκι και αγάπη. Δείχνει ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα στην παρασκευή πίτσας, με αγνά υλικά και λεπτή, παραδοσιακή ιταλική ζύμη. Φροντίδα που φαίνεται από τις μοναδικές γεύσεις που δημιουργούν. Οι νοστιμιές της Appalousa έχουν ταξιδέψει σε όλον τον πλανήτη και συνοδεύουν νοερά αυτούς που τις δοκίμασαν.  Δείτε το μενού εδώ.

 Πιτσαρία di Napoli από το 1979

Θεμ. Σοφούλη 27 Βαθύ Σάμου Τηλ. 22730 – 27010, 27161

Απόψε έχει σπορ και πίτσα!Στην Pizzeria di Napoli βρίσκετε πολλές νόστιμες προτάσεις. Ψήνει ασυναγώνιστη πίτσα, είτε του κλασικού τύπου όπως τις τρώγαμε παλιά στις ελληνικές πιτσαρίες της γειτονιάς είτε σε δημιουργικές παραλλαγές. Η νέα μόδα και η νέα προσφορά είναι η πίτσα 32 εκατοστών(!) για καλοφαγάδες και πολύ πεινασμένους. Εμείς τη φάγαμε όλη βέβαια, αλλά με μεγάλη δυσκολία! Δείτε το μενού εδώ.