Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα Σάμος

Η Aramis – ενοικίαση αυτοκινήτων είναι μια εδραιωμένη, πλήρως ανεξάρτητη ελληνική εταιρεία που προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές, μοναδικές προσφορές και άριστη εξυπηρέτηση στην ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα και στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων στη Σάμο.
Στην ιστοσελίδα μας Samos-Rentacar.com μπορείτε να βρείτε μεγάλο εύρος από οικονομικά και ποιοτικά αυτοκίνητα, με τις καλύτερες διαθέσιμες τιμές και προσφορές για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στη Σάμο. Η μεγάλη πείρα μας θα σας προσφέρει σίγουρα την καλύτερη δυνατή και ποιοτική υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων που μπορείτε να βρείτε.

Τα «Aramis» είναι μια επιχείρηση ενοικιάσεων αυτοκινήτων, από τις παλαιότερες στο νησί. Προτεραιότητα της είστε ..εσείς! Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της είναι πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Με ένα στόλο που αποτελείται από 250 αυτοκίνητα (μόνο για τη Σάμο) και στα οποία περιλαμβάνονται κάποια special cars όπως mini bus και luxury cars, το Aramis προσφέρει τις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς χωρίς κρυφές χρεώσεις και κόστη.

Τι μπορείτε να ενοικιάσετε

Aramis: Ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μοτοσυκλετώνΗ ενοικίαση αυτοκινήτου με την Aramis είναι η πιο σοφή επιλογή που θα κάνετε, αφού προσφέρουμε:

  • ανταγωνιστικές τιμές
  • προσφορές
  • μεγάλη ποικιλία οχημάτων
  • σωστή και φιλική εξυπηρέτηση
  • υπηρεσίες λιμουζίνας
  • ειδικά οχήματα
  • ωριαίες, ημερήσιες, βραχυπρόθεσμες, εβδομαδιαίες και μηνιαίες προσφορές
  • Σε όλα μας τα οχήματα πραγματοποιούνται εβδομαδιαίοι τεχνικοί έλεγχοι 35 σημείων για να είστε σίγουροι.

Aramis: Ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μοτοσυκλετώνΟ στόλος των μοτοσικλετών και ποδηλάτων που ενοικιάζει το Aramis αποτελείται από τελευταία μοντέλα κατασκευαστών όπως η Piaggio, η Honda, η Suzuki, η Κymko, η Yamaha, και η Aprilia.  Προσπαθεί πάντα να έχει τα πιο νέα μοντέλα διαθέσιμα ώστε να μπορεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον των πελατών της.
Δεν είναι μόνο ότι μπορείς να περιηγηθείς  σε ένα από τα καλύτερα μέρη του κόσμο αλλά επίσης να το κάνεις με ασφάλεια, με άνεση και με ένα μοντέλο που επιθυμείς να οδηγήσεις.

Aramis: Ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μοτοσυκλετώνΗ έμφυτη επιθυμία του ανθρώπου, να φτάσει πιο μακριά, πιο ψηλά και πιο γρήγορα, σε κάθε γωνιά του πλανήτη οδήγησε τη δημιουργία του απόλυτου οχήματος για την εκτός δρόμου κίνηση: Τα All Terrain Vehicles ή τις «δικές» μας γουρούνες!
Επειδή έχουν μικρό τους βάρος, πατάνε στο έδαφος «απαλά» (φαινόμενο floating) χωρίς να το χαλάνε και τους δίνουν τη δυνατότητα να κινηθούν εκεί που ένα ανθρώπινο πόδι θα βούλιαζε. Όσο μεγαλύτερο και μαλακότερο είναι ένα λάστιχο, τόσο μεγαλύτερη είναι η επιφάνεια που έρχεται σε επαφή με το έδαφος. Αποτέλεσμα; Οι γουρούνες, «επιπλέουν» στα δύσκολα εδάφη, μοιράζουν πιο ομοιόμορφα την ελκτική δύναμη του κινητήρα τους και … ξελασπώνουν στα δύσκολα!

Βρείτε μας στο Facebook

1,650ΥποστηρικτέςΚάντε Like

Aramis: Ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μοτοσυκλετώνΚρατήσεις αυτοκινήτων και από την ιστοσελίδα: www.aramis.gr – email info@aramis.gr

Βρείτε μας στο λιμάνι της Σάμου

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών «Aramis»
Βαθύ
(Θεμ. Σοφούλη, λιμάνι)
Κοκκάρι (Στάση Ταξί)
Πυθαγόρειο (Λυκούργου Λογοθέτη, εθνική τράπεζα)
Αεροδρόμιο
Τηλέφωνα: 2273061550, 698664 2484