Από Πέμπτη 2 Μαΐου έως Τετάρτη 8 Μαΐου θα προβληθεί στο cine olympia το Avengers: Endgame που έχει προκαλέσει παγκόσμια υστερία και είναι, χωρίς αμφιβολία, η ταινία που θα σπάσει όλα τα ρεκόρ.

 Η άνοιξη έχει την (σινεφίλ) χάρη της στο cine olympia

Υπόθεση

H θανάσιμη εξέλιξη της ιστορίας που τέθηκε σε ισχύ από τον Thanos, εξαφάνισε το μισό σύμπαν και μείωσε τον αριθμό των Avengers, ωθεί τους εναπομείναντες ήρωες να δώσουν την τελική τους μάχη στην επική ολοκλήρωση μίας σειράς 22 ταινιών.

 Πληροφορίες

Στην ταινία Avengers: Endgame, η σκηνοθεσία είναι των Anthony Russo, Joe Russo και παίζουν οι Karen Gillan, Bradley Cooper, Brie Larson, Scarlett Johansson, Evangeline Lilly, Jon Favreau, Robert Downey Jr.,  Chris Hemsworth, Josh Brolin, Chris Evans, Michelle Pfeiffer, Paul Rudd, Elizabeth Olsen, Chadwick Boseman, Sebastian Stan και άλλοι.

Δείτε το εντυπωσιακό trailer:

 

Δείτε επίσης: Σαν παλιό σινεμά… Σινέ Ολύμπια

Αν χαθείτε, είμαστε εδώ!

ΤΟ ΣΙΝΕ ΟΛΥΜΠΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ «AVENGERS END GAME» (ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ) ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΜΑΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 21,15… ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ 3D ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΕ 3D… ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 6976094181