Το καλοκαίρι πλησιάζει και το Bizarre είναι εδώ για να μας δείξει τα beachwear που πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας για να είμαστε στιλάτες και κομψές στην παραλία.

Η τσάντα είναι το πρώτο πράγμα στο οποίο πρέπει να επενδύσετε αλλά δεν χρειάζεται να έχει κάτι υπερβολικό! Μια ριγέ σε οποιοδήποτε χρώμα, μια απλή ψάθινη ή κάποια με λεπτομέρειες από σκοινί ή κρόσσια είναι ότι χρειάζεσαι για να φαίνεται τέλεια μαζί με το μαγιό σας!

Άλλες λεπτομέρειες είναι ένα καπέλο. Αν φορέσετε κάποιο καπέλο στην παραλία αποκλείεται να περάσετε απαρατήρητη! Είναι ένα πολύ θηλυκό και ωραίο αξεσουάρ και επίσης πολύ καλό για όταν κάνετε ηλιοθεραπεία και σας ενοχλεί ο ήλιος!

Η παραλία «αντέχει» πολλούς συνδυασμούς: Από καυτά μίνι, μέχρι μάξι φορέματα με δέσιμο στο λαιμό, καυτό μίνι σορτς συνδυασμένο με λευκό τοπάκι ή απλά παρεό που «δένει» χρωματικά με το μαγιό.

Το πιο βασικό συστατικό της εμφάνισης σας και αυτό το καλοκαίρι δεν είναι άλλο από τα αξεσουάρ. Γυαλιά ηλίου, Βραχιόλια, σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια για το πόδι, το χέρι ή όποιο άλλο μέρος του κορμιού σου θέλετε θα τα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία στο κατάστημα Bizarre.