Με την ταινία «Black Panther» συνεχίζει τις προβολές το cine olympia. Από Πέμπτη 1 Μαρτίου έως Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 21:15.

 Ο χειμώνας έχει την (σινεφίλ) χάρη του στο cine olympia

Μια φιλόδοξη ταινία σταθμός με υψηλές προδιαγραφές που αντανακλά ότι πιο αισιόδοξο και ουσιαστικό σε φυλετικά ζητήματα μπορεί να συμβεί στο Χόλιγουντ σήμερα.

Δείτε επίσης: Σαν παλιό σινεμά… Σινέ Ολύμπια

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο T’Challa μετά το θάνατο του πατέρα του, του βασιλιά της Wakanda -ενός τεχνολογικά ανεπτυγμένου μα απομονωμένου Αφρικανικού κράτους- επιστρέφει στην πατρίδα του για να πάρει τη θέση του στο θρόνο. Όταν ένας παλιός και ισχυρός εχθρός επανεμφανίζεται, το θάρρος του T’Challa δοκιμάζεται σε μια τρομερή σύγκρουση που απειλεί την Wakanda, αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Αντιμέτωπος με προδοσία και κινδύνους, ο νέος βασιλιάς πρέπει να συγκεντρώσει τους συμμάχους του και να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του Black Panther, για να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του και να προστατέψει τον λαό του.

 Πληροφορίες
Παραγωγή: Αμερικανική Σκηνοθεσία: Ράιαν Κούγκλερ
Πρωταγωνιστούν: Τσάντγουικ Μπόσμαν, Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Λουπίτα Νιόνγκο, Άντι Σέρκις

Δείτε το εντυπωσιακό trailer:

Αν χαθείτε, είμαστε εδώ!

ΤΟ ΣΙΝΕ ΟΛΥΜΠΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ «BLACK PANTHER» ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 21,15… ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΙΒΕ ΧΩΡΟ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 6973 230 929