Το «Classic» Boutique είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δημιουργήθηκε για να εκφράσει τη μόδα, την πολυτέλεια και το ιδιαίτερο στυλ.

Αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη, δυναμική γυναίκα που συνδυάζει αρμονικά το casual με το elegant, τολμά να «παίξει» με το στυλ της ανάλογα με τη διάθεση και την ώρα της ημέρας ενώ ταυτόχρονα παραμένει πιστή στη διαχρονική κομψότητα.
Ρούχα για τη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να διαμορφώνει απέριττα αλλά και με φινέτσα το προσωπικό της στυλ.
Δεν χρειάζονται πολλά για να είναι η κάθε γυναίκα στυλάτη και μοναδική.

Αφήστε λοιπόν το προσωπικό σας στυλ να απελευθερωθεί…

Classic - Για γυναίκες που προσδιορίζουν την πολυτέλειαΤο «Classic» συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους επώνυμους οίκους μόδας στον κόσμο, προσπαθώντας πάντα να προσφέρει στο καταναλωτή τα πιο επίκαιρα και ποιοτικότερα προϊόντα μόδας. Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις της μόδας και ντυθείτε  με στιλ ακολουθώντας τις διεθνείς αλλά και ελληνικές πασαρέλες!

Με μία μεγάλη γκάμα αυθεντικών ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ, από επώνυμους οίκους: Coco Channel, Versace Jeans, Byblos, Compagnia Italiana, Badoo, Rino & Pelle, Angel Knitwear, Junge, Hype, Robell, Malvin, αποτελούν τον ιδανικό προορισμό κάθε γυναίκας που θέλει να κερδίζει τις εντυπώσεις!

Classic στην πλατεία Πυθαγόρα

Classic - Για γυναίκες που προσδιορίζουν την πολυτέλειαΦωτούλα Χατζηγιαννάκη
Κονταξή 3 Σάμος
Τηλ. (+30)2273022409
e-mail: chafotini@hotmail.gr

Facebook

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like