Τέλος καλοκαιριού για το D6 Club το Σάββατο στις 8 Σεπτεμβρίου. Ο εκλεκτός που θα κλείσει τη σεζόν είναι ο λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Δήμας.

Το Closing πάρτυ στο D6 θα είναι το τελευταίο μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού στη νυχτερινή διασκέδαση. Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Βασίλης Δήμας θα κλείσει τη θερινή περίοδο και θα προσπαθήσει να «Ραγίσει την καρδιά μας» από καλοκαιρινές αναμνήσεις.
Το D6 κλείνει τη θερινή του περίοδο και ο Βασίλης Δήμας θα είναι στο Closing Party

Δείτε και ακούστε ένα πολύ όμορφο βίντεο με το Βασίλη Δήμα.

(Βάλτε ΟΝ τον ήχο κάτω δεξιά 🙂 )

Λιγα λογια για τον τραγουδιστή…

Στη μουσική με Μαθηματική ακρίβεια.
Ο Βασίλης Δήμας παράλληλα με την μουσική, σπουδάζει στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνεχίζει τις πανεπιστημιακές του σπουδές με την εγγραφή του μεταπτυχιακό πρόγραμμα Θεωρητικών Μαθηματικών του ίδιου πανεπιστημίου, ενώ έχει διδάξει ως καθηγητής Μαθηματικών στη μέση εκπαίδευση.

Η συνεργασία του στη συνέχεια με μεγάλα ονόματα του χώρου, καταδεικνύουν το ενδιαφέρον και την αναγνωρισιμότητα που σύντομα αποκτά. Παραχωρεί τραγούδια του που ερμηνεύονται από καλλιτέχνες όπως ο Νότης Σφακιανάκης, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Διονύσης Σχοινάς, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αλκαίος, η Λίτσα Γιαγκούση, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Ανέστης Μάντας, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Στέλιος Ρόκκος, η Πέγκυ Ζήνα, η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Χρύσπα.
Αν και σχετικά νέος, κατάφερε σε διάστημα λίγων ετών, να έχει στο ενεργητικό του ως δημιουργός, 10 πλατινένιους και διπλά πλατινένιους μουσικούς δίσκους, καθώς και 2 χρυσούς δίσκους.
Το D6 κλείνει τη θερινή του περίοδο και ο Βασίλης Δήμας θα είναι στο Closing Party

Περισσότερα για το D6 club ΕΔΩ:

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.