Αγαπητοί φίλοι επαγγελματίες της Σάμου.

Η σελίδα SAMONET.GR, είναι μια σελίδα της Σάμου που σκοπό έχει να διαφημίσει την αγορά του νησιού μας και να προβάλει τα καλύτερα καταστήματα και τα καλύτερα προϊόντα του τόπου μας.

Μεταφρασμένη εξ΄ ολοκλήρου στα Αγγλικά, (και εν μέρει στα Τουρκικά) στοχεύει και στους ξένους επισκέπτες του νησιού μας, δείχνοντας σε αυτούς όλα τα πλεονεκτήματα των προϊόντων μας και καλώντας τους να ξοδέψουν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην τοπική αγορά.

Στις δύσκολες για τον τουρισμό εποχές που ζούμε, η προσπάθειά μας στοχεύει να προσελκύσουμε περισσότερους Έλληνες και ξένους επισκέπτες, αυξάνοντας τη δυναμική της αγοράς μας.

Η ιστοσελίδα www.samosnet.gr συνεργάζεται με την ενημερωτική σελίδα www.isamos.gr ,η οποία έχει αναλάβει τη σοβαρή ενημέρωση για όλα τα γεγονότα του νησιού.

Σε δύο χρόνια έχει καταφέρει:

  • Να έχει σήμερα περίπου 2000 επισκέπτες την ημέρα κατά μέσο όρο.
  • Να έχει ξεπεράσει τους 10.000 φίλους στο Facebook.
  • Να έχει 4.000 περίπου εγγεγραμμένους συνδρομητές στη Mailing list (Σαμιώτες αλλά και επισκέπτες του νησιού) στους οποίους αποστέλλεται εβδομαδιαία ενημερωτικό δελτίο με τις πρόσφατες ειδήσεις της Σαμιακής αγοράς. Ταυτόχρονα οι ίδιοι εγγεγραμμένοι της Mailing list, αποτελούν τα μέλη που απολαμβάνουν ξεχωριστών προνομίων. (Συμμετοχή σε κληρώσεις, εκπτώσεις αγορών, διεκδικήσεις δώρων)
  • Να έχει σελίδες σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (YOUTUBE, INSTAGRAM, GOUGLE, FACEBOOK, TWITTER, FLICKR, VIMEO) που προβάλουν καθημερινά το νησί.

Αγαπητοί φίλοι επαγγελματίες της Σάμου.

Η ιστοσελίδα SAMOSNET.GR καταχωρεί διαφημίσεις με τις καλύτερες επιχειρήσεις της Σάμου, έναντι συμβολικής αμοιβής.

Η επιλογή των επιχειρήσεων στοχεύει σε όλη την αγορά και στους επιμέρους κλάδους της: Ξενοδοχεία, Ένδυση, Φαγητό, Διασκέδαση, Περιήγηση κ.α.

Οι τρόποι διαφήμισης των επιχειρήσεων είναι πολύμορφοι και στοχεύουν στην αναγνωρισιμότητα τους από τους καταναλωτές μέσω των συνεχών καταχωρήσεων και υπενθυμίσεων.

Παρακαλούμε τους Σαμιώτες επαγγελματίες οι οποίοι ενδιαφέρονται να καταχωρήσουν διαφημίσεις στη σελίδα SAMOSNET.GR να μας επιβεβαιώσουν τηλεφωνικά την επιθυμία τους να συνεργαστούμε. Εμείς, σε μια ιδιαίτερη μεταξύ μας επίσκεψη και συζήτηση, θα τους γνωρίσουμε τους τρόπους της διαφήμισης αλλά και τη χρονική διάρκεια τους.

Με εκτίμηση, από το SAMOSNET.GR
Παρασκευή Πηγατσιώτη
Τηλ. 694 650 6500
694 889 0009

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα

Προτείνετε ένα .net

Το ονοματεπώνυμο σας
Το E-mail σας
Πόλη που βρίσκεται το .net
Κατηγορία αγοράς που ανήκει το .net

 

Η πρότασή σας

Προτείνετε το .net που σας αρέσει: Δώστε μας μια μικρή περιγραφή της πρότασης σας και τους λόγους που τη θεωρείτε ενδιαφέρουσα.
Που ακριβώς βρίσκεται; Δώστε μας την περιοχή και τη διεύθυνση!