Το κατάστημα της Electronet στο Καρλόβασι της Σάμου είναι ένα σύγχρονο κέντρο πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κ. Κώστας Χατζηαντωνιάδης είναι επώνυμος στο χώρο αυτόν. Γιατί εδώ και τριάντα επτά χρόνια συνεχίζει να προσφέρει την πολύχρονη εμπειρία του στις πωλήσεις ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών και έχει σαν στόχο τη φιλική εξυπηρέτηση, την παροχή υπηρεσιών πριν, κατά, αλλά και μετά την πώληση.
Εδώ στην Electronet, σε σύγχρονους χώρους προβολής των συσκευών, προέχει η ειλικρίνεια, η εντιμότητα και η εξυπηρέτηση, με πολλές ευκαιρίες, με ευκολίες πληρωμής και επαγγελματισμό σε μέγιστο βαθμό.

Ιστορικό
Το   επάγγελμα του παγοπώλη πρωτοεμφανίστηκε το 1945 από την ανάγκη των ανθρώπων κυρίως να διατηρήσουν τα ευαίσθητα τρόφιμα. Το παρόν κατάστημα ξεκίνησε το 1921 όταν ο παππούς Κωνσταντίνος Χατζηαντωνιάδης πουλούσε ραδιόφωνα και μετέπειτα ψυγεία πάγου. Η επιχείρηση εξελίχθηκε σιγά σιγά, αναπτύχθηκε και σε άλλους τομείς και πέρασε στον γιο και στην συνέχεια στον εγγονό, το σημερινό ιδιοκτήτη κύριο Κώστα Χατζηαντωνιάδη. Η σταθερή και δυναμική παρουσία του στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών είχε σαν επιστέγασμα να οδηγήσει το κατάστημα στην μεγάλου κύρους αλυσσίδα της Electronet.

Στην Electronet θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε συσκευές εικόνας & ήχου, smartphones, κινητά τηλέφωνα, σταθερά τηλέφωνα, αξεσουάρ κινητών, ασυναγώνιστες τιμές και προτάσεις για κλιματιστικά, θερμαντικά σώματα, ηλιακά συστήματααφυγραντήρες και ανεμιστήρες.

Επίσης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, επώνυμα προϊόντα για τον εξοπλισμό του σπιτιού σας, όπως και προϊόντα για gaming, barbecue, wearables, όργανα γυμναστικής και όλα τα hobbies.

Φωτογραφίες του καταστήματος της Electronet

  • ΕΙΚΟΝΑ – ΗΧΟΣElectronet στο Καρλόβασι - Με το κύρος και τη δύναμη του μεγάλου ονόματος
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
  • ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ

Τηλεοράσεις, Home cinema, Ενισχυτές, DVD players, Ηχεία – Computers, Laptops, Tablets, Περιφερειακά, Εκτυπωτές –  Smartphones, φορτιστές, ασύρματα τηλέφωνα.

  • ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΘΕΡΜΑΝΣΗElectronet στο Καρλόβασι - Με το κύρος και τη δύναμη του μεγάλου ονόματος
  • ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

Κλιματιστικά, Θερμαντικά, Αφυγραντές, Ανεμιστήρες – Ψυγεία, Ψυγειοκαταψύκτες, Πλυντήρια, Στεγνωτήρια, Κουζίνες, Μικρικύματα, Απορροφητήρες, Εντοιχιζόμενα – Συσκευές κουζίνας, Ηλεκτρικά σίδερα, Σκούπες, Ατμομάγειρες, Μαγειρικά σκεύη.

  • GADGETS – GAMING – HOBBIESElectronet στο Καρλόβασι - Με το κύρος και τη δύναμη του μεγάλου ονόματος

Gps, Playstations, Drones, Όργανα γυμναστικής, Διάδρομοι, SmartWatch

Η Electronet στο Καρλόβασι

Electronet Χατζηαντωνιάδης
Οδός Γοργύρας, Καρλόβασι Σάμου
Τηλ. 2273 089410

Ακολουθήστε μας στο facebook

917ΥποστηρικτέςΚάντε Like

Η ιστοσελίδα της ELECTRONET