Τα Οπτικά Ελευθερίου άνοιξαν το 2005 στο Καρλόβασι Σάμου, λίγα μέτρα από το κατάστημα της Τράπεζα Πειραιώς.

Το κατάστημα εκτός από μεγάλη έκθεση επώνυμων γυαλιών ηλίου, γυαλιών οράσεως  φακών επαφής, υγρών φακών επαφής και αναλώσιμων, διαθέτει ένα εξειδικευμένο σύγχρονο εργαστήριο κοπής και επεξεργασίας φακών αλλά και εφαρομοστήριο φακών επαφής.

Τα τελευταία 2 χρόνια έως και σήμερα συμμετέχει ενεργά σε συνεργασία με το Σύλλογο Οπτικών Οπτομετρών Ελλάδος (ΣΟΟΕ) στο πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης ”Κανένας χωρίς Γυαλιά” για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του τόπου μας: ΑΜΕΑ Σάμου, Τρίτεκνοι Σάμου, Πολύτεκνοι Σάμου, Άνεργοι Σάμου.

Τα Οπτικά Ελευθερίου εγκαινίασαν και το ηλεκτρονικό τους κατάστημα με την ονομασία ulook.gr τον Ιούνιο του 2016 για να επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους σε όλη την Ελλάδα.

Πλέον με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες, αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες του και προσφέρει μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόνων σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Γνωρίστε το Οπτικό Κατάστημα της Σάμου που κάνει τη διαφορά

Το Κατάστημα Οπτικών "Ελευθερίου"

Γνωρίστε το Οπτικό Κατάστημα της Σάμου που κάνει τη διαφοράΌλα τα προϊόντα του καταστήματος είναι επώνυμα και γνήσια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες του κόσμου στο χώρο των οπτικών με εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας.

Εξουσιοδοτημένο για όλα τα Brands που προσφέρει (Authorized Dealer) δεν διαθέτει προϊόντα παρεισαγωγής.

Οι οφθαλμικοί φακοί έρχονται με πιστοποιητικό. Το εξειδικευμένο προσωπικό και ο οπτικός-οπτομέτρης Ελευθερίου Γεώργιος είναι πάντα στη διάθεση σας για να λύσουν οποιαδήποτε απορία και να σας βοηθήσουν στην επιλογή σκελετών και οφθαλμικών φακών σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Έτσι είστε σίγουροι για την καλύτερη ποιότητα όρασης, τη γνησιότητα αλλά και για την υποστήριξη σε ανταλλακτικά όλων των προϊόντων.

Ενημερωθείτε για όλες τις συλλογές των προϊόντων και τις τιμές τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα: ulook.gr των Οπτικών Ελευθερίου στη Σάμο

Το site ulook.gr ανανεώνεται καθημερινά, ώστε όλα τα προϊόντα που βλέπετε στις σελίδες του ως άμεσα διαθέσιμα, να είναι στο χώρο σας σε όλη την Ελλάδα μέσα σε 1 έως 3 ημέρες (σπανίως μέχρι 5 λόγω απόστασης από τα αστικά κέντρα)
Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχουν όλα στο φυσικό οπτικό κατάστημα.

Τα προϊόντα του ηλ/κου καταστήματος έρχονται κατευθείαν από την αποθήκη της εταιρείας σφραγισμένα και αχρησιμοποίητα. Πέρα από τα πιστοποιητικά γνησιότητας έχουν εγγύηση ενός έτους σε περίπτωση που εντοπιστεί και αποδειχθεί κατασκευαστικό λάθος π.χ. αστοχία υλικού.

Σας ευχαριστούμε που εμπιστεύεστε τα Οπτικά Ελευθερίου – ulook.gr για τις αγορές σας.

Μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις τρέχουσες προσφορές και προγράμματα για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες στα social media,
Γνωρίστε το Οπτικό Κατάστημα της Σάμου που κάνει τη διαφοράΓνωρίστε το Οπτικό Κατάστημα της Σάμου που κάνει τη διαφορά

 

Ενημερωθείτε για όλες τις συλλογές των προϊόντων και τις τιμές τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα: ulook.gr των Οπτικών Ελευθερίου στη Σάμο

Γνωρίστε το Οπτικό Κατάστημα της Σάμου που κάνει τη διαφοράΟ ιδρυτής και υπεύθυνος του καταστήματος Ελευθερίου Γεώργιος σπούδασε Οπτική και Οπτομετρία στο Πανεπιστήμιο IRSOO στο Βίντσι της Ιταλίας από το 1994 μέχρι το 1998 και ασκεί το επάγγελμα του οπτικού & οπτομέτρη από το 1999.  Εργάστηκε αρκετά χρόνια ως οπτικός σε σημαντικά καταστήματα της Αθήνας εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του πάνω στα οπτικά, την οπτομετρία, τους φακούς επαφής.

Επιπλέον συνεχίζει μέχρι σήμερα να παρακολουθεί εξειδικευμένα σεμινάρια από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου των οπτικών σε Ελλάδα και εξωτερικό όπως οι Amvis, Bausch & Lomb, Johnson & Johnson, TOKAI, Essilor, Hoya, Zeiss, Nikon και άλλες.

Είναι μέλος στην Πανελλήνια Ένωση Οπτικών Οπτομετρών (ΠΕΕΟ) και ενεργό μέλος της ελληνικής ακαδημίας Οπτομετρών (ΕΑΟ)

Ενημερωθείτε για όλες τις συλλογές των προϊόντων και τις τιμές τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα: ulook.gr των Οπτικών Ελευθερίου στη Σάμο

Γνωρίστε το Οπτικό Κατάστημα της Σάμου που κάνει τη διαφοράΙπποκράτη Ζαίμη, Νέο Καρλόβασι, Σάμος
Τηλ. 22730 38265
____________________
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτέρα: 8:30-14:30
Τρίτη: 8:30-14:30 & 18:00-21:00
Τετάρτη: 8:30-14:30
Πέμπτη: 8:30-14:30 & 18:00-21:00
Παρασκευή: 8:30-14:30 & 18:00-21:00
Σάββατο: 8:30-14:30

Η θέση μας στο Google map

Προϊόντα Οπτικών