Βρείτε μας στο χάρτη

Ακολουθήστε μας στο Facebook

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like

Ελπίδα ζωήςΕλπίδα ζωήςΚεφαλοπούλου 13
Τηλ. +30 2273 023486 – 6976100453
e-mail:elpidazois@yahoo.gr

Η Ελπίδα Ζωής σας προμηθεύει  τα περισσότερα υλικά που δικαιούσαστε μέσω ΕΟΠΥΥ ώς νόμιμος πάροχος και αναλαμβάνει την διεκπεραίωση της αίτησης για την απόδοση της δαπάνης από το ταμείο σας.
Το κατάστημα παρέχει εξυπηρέτηση 24 ωρες/24ωρο.
Παρέχει ειδικές τιμές σε ΑΜΕΑ καθώς και σε σώματα ασφαλείας.
Σας περιμένει να βρείτε μαζί την λύση για κάθε σας ανάγκη.

Ελπίδα ζωής

Το κατάστημα «Ελπίδα Ζωής» ιδρύθηκε με σκοπό την κάλυψη της επιτακτικής και συνεχώς αυξανόμενης ανάγκης, για βελτίωση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων, των ατόμων με αναπηρία (Α.Μ.Ε.Α.) καθώς και των μεταγχειρητικών  ασθενών.

Η «Ελπίδα Ζωής»   σας παρέχει μια πλέον ολοκληρωμένη φροντίδα στο σπίτι, με την προσφορά ιατρικών προϊόντων για νοσηλεία και υποστήριξη στο σπίτι. Απευθύνεται στις ανάγκες και τις σύγχρονες απαιτήσεις του ιατρικού κλάδου υγείας.  Οι τραυματισμοί, τα κατάγματα και οι μετεγχειρητικές επιπτώσεις είναι θέματα που αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής και φροντίδας.

Ελπίδα ζωήςΓι’ αυτό και η «Ελπίδα Ζωής» στον τομέα του ιατρικού εξοπλισμού, διαθέτει όχι μόνο τις κορυφαίες σειρές αλλά και τις πιο εξελιγμένες. Με αυχενικά κολάρα όλων των τύπων και όλων των υλικών κατασκευής, με ειδικές ζώνες, κοιλίας για μετά το χειρουργείο, οσφύος και στήριξης σπονδυλικής στήλης αλλά και με τη πληρέστερη σειρά ορθοπεδικών βοηθημάτων, σας περιμένει για να κάνει την αποθεραπεία σας ακόμα πιο άνετη και σωστή.

Ελπίδα ζωήςΣτο κατάστημα «Ελπίδα Ζωής» θα βρείτε , προϊόντα οξυγονοθεραπείας, ορθοπεδικά είδη, βοηθήματα μπάνιου και τουαλέτας, νοσοκομειακές κλίνες, αναπηρικά αμαξίδια, νοσοκομειακά αναλώσιμα, αεροστρώματα κατακλίσεων, στρώματα, μαξιλάρια, βαδιστικάπροϊόντα ακράτειας και πολλά ακόμη προϊόντα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

Ελπίδα ζωής

Επίσης θα βρείτε διαγνωστικές συσκευές φροντίδας μωρού και υγιεινής: μπιμπερό και εξαρτήματα, πιπίλες και αξεσουάρ, προϊόντα θηλασμού, ηλεκτρικά είδη, συστήματα ενδοεπικοινωνίας και ασφάλειας, προετοιμασία και συντήρηση φαγητού, φροντίδα του μωρού και υγιεινή, παιδικές πάνες, αφρόλουτρα, μωρομάντηλα, υγιεινή δοντιών κ.α. Το επαγγελματικό θήλαστρο της Medela, σας παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη όταν το μητρικό γάλα δεν είναι αρκετό ή είναι πάρα πολύ, όταν οι θηλές είναι πληγωμένες, όταν έχετε ένα πρόωρο βρέφος ή πολύδυμα… ή ακόμη και όταν θέλετε να δώσετε στο μωράκι σας το καλύτερο!

Διατίθεται προς ενοικίαση με διαφορετικά σετ άντλησης, σε ειδική συσκευασία για κάθε μητέρα με χαμηλές τιμές και όρους ενοικίασης.

Μοναδικές προσφορές σε Χειροκίνητα & Ηλεκτροκίνητα Νοσοκομειακά κρεβάτια. Ελπίδα ζωής

Ηλεκτροκίνητα κρεβάτια
Χειροκίνητα κρεβάτια
Αξεσουάρ κρεβατιών
Γερανάκια ανύψωσης
Ενοικιάσεις κρεβατιών

ΒακτήρεςΕλπίδα ζωής
Μπαστούνια
Περπατήρες
Rollator

  • Ελπίδα ζωήςΣυμπυκνωτές Οξυγόνου
  • Cpap – Bipap
  • Μάσκες cpap
  • Αναρρόφηση
  • Νεφελοποίηση
  • Οξύμετρα
  • Φιάλες Οξυγόνου