Στο Pen’s Art που φημίζεται για την ποιότητα των χειροποίητων στυλό αλλά κι για τα υψηλά standards στην εξυπηρέτηση των πελατών του, θα βρείτε νέες σειρές από χειροποίητα, μοναδικά ξύλινα στυλό, πένες και μολύβια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Τα νέα στυλό επιδεικνύουν την υψηλή τεχνοτροπία, συνδυάζοντας ένα υψηλής αισθητικής και ακριβείας εργαλείο γραφής.

Δείτε επίσης: Pen’s Art – Χειροποίητα στυλό, κοσμήματα, αξεσουάρ

Σε ξεχωριστά σχέδια αποτελούνται από μαύρο ξύλο έβενο ανταλλακτικό με ανοξείδωτο ατσάλι μαύρου ή χρυσού χρώματος. Οι μηχανισμοί είναι με επιμετάλλωση σε 24Κ χρυσό, ασήμι, χρώμιο και χαλκό. Τα στυλό δέχονται ανταλλακτικό μελάνι.
Το μελάνι στεγνώνει γρήγορα πάνω στο χαρτί χαρίζοντας λεία, σταθερή και συνεχόμενη γραφή χωρίς κηλίδες και μουτζούρες.

Ένα στυλό που κλέβει τις εντυπώσεις με την πρωτοτυπία του Pen's Art
Χειροποίητη πένα από μαύρο έβενο με εξαιρετικό φινίρισμα

Η λαβή του, είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να προσαρμόζεται με άνεση στα χέρια σας και να γράφετε ξεκούραστα. Η μύτη πάχους 1.0mm μπαινοβγαίνει με το πάτημα ενός κουμπιού εμποδίζοντας τυχών στέγνωμα του μελανιού.

Στο Pen’s Art θα βρείτε στυλό και πένες που θα σας εντυπωσιάσουν με την πολυτέλεια και την πρωτοτυπία τους! Πρέπει να τις δείτε από κοντά για να εκτιμήσετε την ποιότητα τους. Αξίζει, εσείς οι άνθρωποι του πνεύματος, να έχετε ή να χαρίσετε μία χειροποίητη πένα. Είναι αυτές οι κατασκευές που γίνονται ανάρπαστες στο εξωτερικό.