Οι παιδικές φόρμες  είναι  άνετες, ευκολοφόρετες και μοδάτες. Αποτελούν την πρώτη επιλογή στο σχολείο αλλά και στις εξωσχολικές δραστηριότητες.

Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή όλες οι μαμάδες αναζητούν εκείνες τις φόρμες που θα αρέσουν στα παιδιά τους, θα τις φορέσουν πολλές φορές και θα βγάλουν όλη την χρονιά με αυτές, χωρίς να καταστραφούν και να χάσουν την αρχική τους μορφή.

Τα καταστήματα έχουν ήδη γεμίσει με άπειρα σχέδια και σας περιμένουν να τα κάνετε δικά σας. Με μια ματιά θα καταλάβετε τι προστάζουν φέτος οι τάσεις… Ρούχα με στιλ και χαρακτήρα :

 Χιονάτη:
Καπετάν Σταμάτη 29, Βαθύ (Τηλ. 2273 027622)

Οι πιο ξεχωριστές προτάσεις για παιδικές φόρμες και ρούχων έρχονται και φέτος στο κατάστημα Χιονάτη με τα πολυαγαπημένα μας brands Marasil, Sprint, Mandarino, Pierre Cardin & Kitten.

Φρου:
Καπετάν Σταμάτη 10, Σάμος Σάμου (Τηλ. 22730-28645)

Εδώ περιμένουν τους μικρούς φίλους αγαπημένες παιδικές φόρμες, από επώνυμους οίκους όπως είναι η περίφημη Ισπανική Mayoral, οι ελληνικές SprintDMNTraxSPARK, η Ιταλική YCLU και άλλα ελληνικά και ευρωπαϊκά brand names.

“Active Sportswear”:
Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη 11 (Τηλ. 22730-24134)

Στο κατάστημα “Active” υπάρχει ένα ολόκληρο τμήμα με παιδική μόδα, σε αθλητικά ρούχα, φόρμες και παπούτσια  γιατί και οι μικροί μας φίλοι έχουν δικαίωμα στο επώνυμο αθλητικό ντύσιμο σε χαμηλές τιμές!