Στην Κεφαλοπούλου Street Bar, το Escape Club είναι το νυχτερινό μπαλκόνι στο Αιγαίο.

Είναι αυτό που θα απολαύσουμε τα καλοκαιρινά μας βράδια, ξεκινώντας από το κόκκινο ηλιοβασίλεμα και σταματώντας στις πρώτες ηλιαχτίδες της ανατολής!

Η διασκέδαση με μουσικές και κοκτέιλς, με παρέα και beats, έχει την υπογραφή του Escape Music Club. Το παλαιότερο club της Σάμου άνοιξε τις πύλες του και φέρνει μαζί του τη γλυκιά αναστάτωση του καλοκαιριού. Και μας υπόσχεται ότι το περιβάλλον και οι αισθήσεις του θα απογειώσουν τη διάθεση μας.

Escape - Καλοκαιρινές αποδράσεις στο πιο μουσικό μπαλκόνι του Αιγαίου

Το Escape Music Bar είναι ένα από τα παλιότερα και πιο φημισμένα μπαρ της Σάμου.

Κατεβαίνοντας τη στενή σκάλα που θυμίζει σοκάκι νησιού, η αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε κατάστρωμα πλοίου σε καταλαμβάνει πλήρως και η παρουσία του υγρού στοιχείου είναι έντονη.
Σε ένα χώρο που δύσκολα θα βρείτε σε όλη την Ελλάδα, προβάλει το μουσικό μπαλκόνι του πάνω στη θαλασσινή αύρα και κάτω ακριβώς από τα αστέρια του ουρανού! Η πανοραμική θέα στον κόλπο είναι μαγευτική και το mainstream soundtrack ακούγεται δυνατά.
Με αγαπημένες μελωδίες και μαγική ατμόσφαιρα, μας καλεί να περάσουμε ατελείωτες ώρες μεθυστικής νύχτας .
Το ηλιοβασίλεμα του Escape κάνει αυτό στο Ημεροβίγλι να φαίνεται φτωχό!

Η θέση μας στον Google map

Escape - Καλοκαιρινές αποδράσεις στο πιο μουσικό μπαλκόνι του ΑιγαίουΚεφαλοπούλου 9 Σάμος
τηλ.2273 028345
Ανοιχτό: 22:00 – 06:00

Βρείτε μας στο Facebook

2,748ΥποστηρικτέςΚάντε Like

Ένα στέκι που αδιαμφισβήτητα έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού και όχι άδικα, μιας και κάθε βραδιά μονοπωλεί το ενδιαφέρον και κάνει τη διασκέδαση να χτυπά «κόκκινο».