Κάποτε οι βραδινές έξοδοι ήταν κυρίως έξοδοι για χορό. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει, ωστόσο υπάρχουν ακόμη μέρη στα οποία ο κόσμος καταφεύγει όταν πέφτει η ερώτηση: «Πού θα πάμε για χορό;».

Στο Mezza Volta, η προτροπή έρχεται από τα decks και μεταφράζεται στο εξής: «Ξεκολλήστε από την μπάρα, τον τοίχο, το τραπέζι, και χορέψτε!».

Κάθε Τετάρτη χορεύουμε salsa, rumba, mambo και απολαμβάνουμε αυθεντικά Μojitos και Caipirinha.
Είναι ζήτημα χρόνου, να γίνεις ένα με τους θαμώνες, να γευτείς τα εξωτικά του cocktails και εν τέλει να αρχίσεις να χορεύεις salsa και rumba πριν καν το καταλάβεις. Η νύχτα έχει μόλις αρχίσει…

Εσείς πού χορεύετε  στη Σάμο αυτόν τον Αύγουστο; Κάθε Παρασκευή στο δροσερό και εντυπωσιακό χώρο τoυ Mezza Volta, στήνεται πάρτι με κύριο μέλημα να μη φύγει κανένας χωρίς να χορέψει.
Οι μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων δεκαετιών 80s, 90s σε συνδυασμό με τα μεγαλύτερα super hits της εποχής δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα και δίνουν το σύνθημα για το αυθεντικό πάρτι.

Εσείς πού χορεύετε  στη Σάμο αυτόν τον Αύγουστο;

Μείνετε συντονισμένοι στο SamosNet  και ενημερωθείτε για όλα τα events του καλοκαιριού μέσα από την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας.