Μύρισε άνοιξη και στο κατάστημα Expert στο Βαθύ της Σάμου. Η εποχή των ονείρων άνθισε και μας φωνάζει. Ήρθε η στιγμή για αέρα ανανέωσης σε κάθε γωνιά του σπιτιού  και του γραφείου σας.

Εδώ θα βρείτε λύσεις για την σωστή αγορά και χρήση που προορίζεται το tablet, laptop ή smartphone.
Expert στο Βαθύ της Σάμου! Έξυπνες αγορές για όλες τις ανάγκες. Ενημερωθείτε για όλα τα νέα & τις ειδήσεις σχετικά με την τηλεόραση. Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει μετατρέψει την τηλεόραση σε ένα πολυμηχάνημα, μέσω του οποίου μπορούμε να απολαύσουμε σε υψηλή ποιότητα βιντεοπαιχνίδια, ταινίες, μουσική και χρήση του Διαδικτύου.
Θα βρείτε κουζινομηχάνες κατασκευασμένες για να δοκιμάζουν τα όρια της φαντασίας σας. Οι 3 βασικές λειτουργίες μιας κουζινομηχανής είναι άλεση, ζύμωμα & ανάδευση. Στο Expert θα βρείτε πολλές επιλογές αλλά και κουζινομηχανές με επιπλέον εξαρτήματα για ακόμα περισσότερες χρήσεις όπως κρεατομηχανή, μηχανή ζυμαρικών.

H Tefal Expertise είναι στην Expert με 3 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από άλλα μαγειρικά σκεύη. Αγγίζει την τελειότητα στην ανθεκτικότητα και στη γεύση.

Expert στο Βαθύ της Σάμου! Έξυπνες αγορές για όλες τις ανάγκες.Στην Expert θα βρείτε όλες τις συσκευές σιδερώματος από κατασκευαστές όπως η Philips, η Tefal, η braun, η bosch, η rowenta και πολλές άλλες σε πολύ προσιτές τιμές. Μεγάλη ποικιλία & υψηλή ποιότητα σε Ηλεκτρικές Σκούπες Α’ ενεργειακής κλάσης! Όπως και τη νέα γενιά έξυπνων πλυντηρίων και πλυντήριο-στεγνωτήριο με ατμό.
Τέλος θα βρείτε ότι πιο επώνυμο σε κουζίνες, ψυγεία, καταψύκτες και ψυγειοκαταψύκτες.

Δείτε τον κατάλογο “Expert Άνοιξη 2017” εδώ: