Φιλιππής: Ότι χρειαστείς στο Καρλόβασι αλλά και σε όλη τη Σάμο!

Φιλιππής: Ότι Χρειαστείς είναι το μότο των καταστημάτων “ΦΙΛΙΠΠΗΣ”  για τον Οικιακό εξοπλισμό, τα είδη μπάνιου, τα δώρα τα παιχνίδια… και εκατοντάδες άλλα χρήσιμα είδη!

Καταφέρνουν να έχουν ότι χρειαστούμε; Φυσικά και τα καταφέρνουν τέλεια. Τα καταστήματα “Φιλιππής” βρίσκονται πλάϊ πλάϊ τρεις γενιές τώρα, και έχουν μια συνεχή ανοδική πορεία που τη συνεχίζουν επιτυχημένη μέχρι και σήμερα.

Διαθέτουν μεγάλη δυναμική και τεράστια ποικιλία προϊόντων για την ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. Αναφερόμαστε για είδη Οικιακού εξοπλισμού, είδη δώρων, Πλαστικά, Παιχνίδια, Εκκλησιαστικά, Είδη καπνιστού, Είδη μπαμπού, Ομπρέλες και πολλά άλλα.

Κύριο μέλημα των καταστημάτων  είναι η άριστη ποιότητα των προϊόντων όπως και η γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών. Στα καταστήματα θα βρείτε επίσης:

Λευκά είδη, μικροσυσκευές, ηλεκτρικές συσκευές, παιχνίδια και επιτραπέζια για όλες τις ηλικίες, απλώστρες, σιδερώστρες, είδη μνημοσύνου, εικόνες, αναπτήρες ZIPPO , τάβλι, μαχαίρια, σουγιάδες, δοχεία-μπετόνια-μπώλ PET, είδη barbeque και τζακιού, κάρβουνα, είδη κιγκαλερίας και εστίες CAMPINGAZ, αργιλέδες, καπνούς αργιλέ, βαλίτσες, πλαστικά δαπέδου και εστίας, τραπέζια πλαστικά και καρέκλες, εποχιακά, ψιλικά, κλωστικά, τράπουλες Tichu.

Φιλιππής: Ότι χρειαστείς στο Καρλόβασι αλλά και σε όλη τη Σάμο!

Τα καταστήματα “Φιλιππής” εμπορεύονται οτιδήποτε χρειάζεται ένα σύγχρονο σπίτι. Αντιλαμβανόμενα τις νέες τάσεις της αγοράς διαθέτουν μια πλήρη γκάμα με διαφορετικά αντικείμενα για το σπίτι. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και επώνυμες ελληνικές εταιρίες στο χώρο και προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Πληρώστε εύκολα και γρήγορα τους λογαριασμούς σας σε ρεύμα, ύδρευση κ.ά. στο κατάστημά μας! Παρακάτω θα δείτε προϊόντα για το σπίτι, το γραφείο, τον κήπο σας…

Φωτογραφίες προϊόντων "Φιπιππής"

Είμαστε στην πλατεία Καρλοβάσου

Ιπποκράτη Ζαίμη, Νέο Καρλόβασι 83200 Σάμος
Φιλιππής: Ότι χρειαστείς στο Καρλόβασι αλλά και σε όλη τη Σάμο!

Ακολουθήστε μας στο facebook

960ΥποστηρικτέςΚάντε Like

Για περισσότερες λεπτομέρειες και μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων δείτε και την ιστοσελίδα www.filipphs.com

Πληρωμή όλων των λογαριασμών
Φιλιππής: Ότι χρειαστείς στο Καρλόβασι αλλά και σε όλη τη Σάμο!