Η Κάβα «Φραντζέσκου» διακρίνονται για την πολυετή πείρα της και την άριστη ποιότητα πάνω στον χώρο των εκλεκτών ούζων, κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών.

Δείτε επίσης: Ποτοποιία Σάμου «Φραντζέσκος» – 100 χρόνια στην κορυφή της αγοράς

Με δύο καταστήματα (Λεωφ. Θεμιστοκλή Σοφούλη 111 και Πλατεία Πυθαγόρα) καλύπτουν με χονδρική πώληση μεγάλες αλλά και μικρές επιχειρήσεις, ενώ ταυτόχρονα στη λιανική πώληση πρωτοπορούν με ποτά σε πολύ καλές τιμές. Εδώ θα ταξιδέψετε στη μαγεία του ούζου και θα βρείτε  κρασιά ελληνικά και εισαγωγής, οινοπνευματώδη ποτά, προσεγμένες συνθέσεις σε καλάθια, καλαίσθητα δώρα, και πολλά άλλα ιδιαίτερα προϊόντα…

Σήμερα, παραμένοντας πιστοί στις παραδόσεις, ακολουθώντας παράλληλα τις αυξημένες απαιτήσεις της αγοράς και των καταναλωτών η κάβα Φραντζέσκος στο γεφυράκι είναι σε θέση να μας υποδεχτεί στο ανακαινισμένο κατάστημα, παρέχοντας προϊόντα άριστης ποιότητας, σε μεγάλη ποικιλία και με φιλική εξυπηρέτηση.

Στο ανακαινισμένο κατάστημα μπορείτε να προμηθευτείτε μοναδικά χαρμάνια espresso αξεπέραστης ποιότητας αλλά και προηγμένες μηχανές espresso και cappuccino, εύχρηστες και με ιδιαίτερο design, μοναδικά σχεδιασμένες για τον προσωπικό σας χώρο και με προσιτές τιμές.

Δείτε επίσης: Η κάβα Φραντζέσκος είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του καφέ illy & dimello για το νησί μας