Το "Φρου" στον εμπορικό δρόμο

«Παιδικά «Φρού»
Καπετάν Σταμάτη 10, Σάμος Σάμου
Τηλ. 22730-28645
syrrimaria@gmail.com

Όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα βρείτε προσφορές και εκπτώσεις σε είδη προηγούμενων σαιζόν σε πολύ καλές τιμές.

Το κατάστημα παιδικών ρούχων “Φρού” βρίσκεται εδώ και χρόνια στον εμπορικό δρόμο της Σάμου και έχει ντύσει γενιές και γενιές λιλιπούτειων Σαμιωτών.

Εδώ περιμένουν τους μικρούς φίλους αγαπημένες μάρκες παιδικών ρούχων, όπως είναι η περίφημη Ισπανική Mayoral, οι Ελληνικές Sprint, DMNTrax, SPARK, η Ιταλική YCLU και άλλα ελληνικά και ευρωπαϊκά brand names.

Τo κατάστημα Φρου υποδέχεται τη σεζόν άνοιξη 2019 με συλλογές MayoralΗ φιλοσοφία του καταστήματος “Φρου” είναι να διαθέτει πάντα άνετα και άριστης ποιότητας ρούχα για όλα τα παιδιά. Μοντέρνα και κομψά από επώνυμες εταιρείες, για κάθε ηλικία και πάντα στις πιο προσιτές τιμές.
Εδώ και χρόνια τώρα, η προτίμηση και η στήριξη του κόσμου είναι ο λόγος που συνεχίζει με αγάπη και μεράκι να βρίσκει και να μας παρουσιάζει τα καλύτερα ρούχα της αγοράς. Γιατί γνωρίζει τις απαιτήσεις της σύγχρονης οικογένειας και ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας.

Τo κατάστημα Φρου υποδέχεται τη σεζόν άνοιξη 2019 με συλλογές MayoralΤο “Φρού” πρόκειται για ένα κατάστημα «κόσμημα» για την πόλη μας, μοντέρνο, εντυπωσιακό και σύγχρονο. Τα παιδιά και οι γονείς μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία ποικιλία προϊόντων υψηλής αισθητικής και σε τιμές για όλα τα βαλάντια.
Η μεγάλη γκάμα παιδικών ρούχων καλύπτει όλες τις προτιμήσεις, καθώς διαθέτει ρούχα casual, ρούχα για μοναδικές απογευματινές εμφανίσεις, αλλά και επίσημο παιδικό ντύσιμο.

Τo κατάστημα Φρου υποδέχεται τη σεζόν άνοιξη 2019 με συλλογές MayoralΤα ενδύματα έχουν σχεδιαστεί με φαντασία, διακρίνονται για την ποιότητα και τη μοντέρνα γραμμή τους και είναι συνώνυμα του καλού γούστου και της chic παιδικής μόδας.
Τα ρούχα ανανεώνονται κάθε σεζόν και ικανοποιούν όλα τα γούστα των μικρών φίλων, συνοδεύοντας τους στις σπορ και στις επίσημες εμφανίσεις τους.

Φρου - Παιδικά και εφηβικά ρούχα με άποψηΗ μεγάλη ποικιλία σε παπούτσια από τη Mayoral έρχεται να συμπληρώσει την όλη εικόνα. Τα παπούτσια αυτά διακρίνονται για την ανατομία, την ποιότητα, την υψηλή αισθητική και αποτελούν την τελευταία λέξη της παιδικής μόδας!

Το Φρου ακολουθεί τα παιδιά από την γέννηση τους μέχρι και σχεδόν την ενηλικίωση τους καθώς θα βρείτε μέχρι ΚΑΙ το νούμερο 18. Ένα νούμερο που καλύπτει και πολλές μαμάδες που θέλουν να νιώθουν παιδιά.