Φτιάξτε έναν μικρό παράδεισο στο μπαλκόνι σας με την βοήθεια των καταστημάτων   “Φιλιππής” που δεν θα έχει σε τίποτε να ζηλέψει από τον πιο πολυτελή κήπο!

Φτιάξτε έναν μικρό παράδεισο στο μπαλκόνι σας με εξοπλισμό από τα καταστήματα “Φιλιππής”
Σκαμπό που μπαίνουν το ένα πάνω στο άλλο .
Φτιάξτε έναν μικρό παράδεισο στο μπαλκόνι σας με εξοπλισμό από τα καταστήματα “Φιλιππής”
Φιλιππής: Ότι Χρειαστείς

Το μπαλκόνι και η βεράντα  για εμάς τους Έλληνες είναι η επέκταση του σπιτιού μας. Δεν έχει σημασία το μέγεθός του, αλλά πόση όρεξη και φαντασία έχουμε!
Απαλλαγείτε λοιπόν από τα στερεότυπα πως στα μπαλκόνια χωράνε μόνο ντουλάπες, καρέκλες, τραπέζια και γλάστρες και κυρίως μην πιστεύετε πως στο δικό σας μικρό μπαλκονάκι δεν χωράει τίποτα. Δώστε στιλ με οικονομικά πράγματα και κατασκευές από τα καταστήματα  “Φιλιππής”, ώστε να προσθέσετε πραγματικά ακόμη ένα δωμάτιο στο σπίτι για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τα καταστήματα “Φιλιππής” διαθέτουν μεγάλη δυναμική και τεράστια ποικιλία προϊόντων για την ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. Αναφερόμαστε για είδη Οικιακού εξοπλισμού, Πλαστικά, είδη μπαμπού, ομπρέλες, γλάστρες, καρέκλες τραπεζάκια και πολλά άλλα προϊόντα.

Φτιάξτε έναν μικρό παράδεισο στο μπαλκόνι σας με εξοπλισμό από τα καταστήματα “Φιλιππής”
Ομπρέλες Κήπου & Βεράντας

Επιλέξτε για το μπαλκόνι σας έπιπλα με απλό σχεδιασμό, όπως το τραπεζάκι του καφενείου, ή το  απλό ξύλινο με καρέκλες και δώστε του ένα έντονο χρώμα που σας εκφράζει. Στα καταστήματα Φιλιππής” θα βρείτε τραπέζι που ανοίγει και σκαμπό που στοιβάζονται. Είναι πολύ σημαντικό να μη σας πιάνουν το χώρο έπιπλα που δεν τα χρειάζεστε για όλες τις ώρες. Στον  “Φιλιππή”  θα βρείτε τραπέζια εξωτερικού χώρου που θα μπορείτε να τα ανοίγετε όταν έχετε φίλους, καθώς και σκαμπό που μπαίνουν το ένα πάνω στο άλλο και θα τα έχετε είτε για παραπάνω καθίσματα, είτε για πλαϊνά τραπεζάκια. Έτσι το μπαλκόνι σας αποκτάει χαρακτήρα και στιλ! Επιλέξτε γλάστρες, χαλιά και υφάσματα σε γήινες  αποχρώσεις και αφήστε το χρώμα των λουλουδιών να το γλυκάνει.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μετακινηθείτε ΕΔΩ: