Γνωρίστε τι είναι το verisign-dotnet-logo-whiteκαι κερδίστε!

Το .net είναι μια προσπάθεια για την προβολή των καλύτερων υπηρεσιών του τόπου μας. Η μορφή του είναι τόσο απλή και εύχρηστη, ώστε θα διαδοθεί πολύ γρήγορα και θα κερδίσει εξ΄αρχής την προσοχή και την εκτίμηση όλων όσων το μαθαίνουν!

 Το .net είναι ένα Δωρεάν e-mail -που θα λαμβάνετε όσοι συμμετέχετε- με τα καλύτερα της Σάμου!

 Τα οποία θα ξεκινούν από άγνωστες υπηρεσίες, μεγάλες ευκαιρίες, νέα καταστήματα και προϊόντα και θα φθάνουν στη μόδα, την ομορφιά, τα καφέ-μπαρ, τα εστιατόρια αλλά και τις ξεχωριστές σαμιώτικες γεύσεις.

Θα υπάρχουν δραστηριότητες, εκδηλώσεις που αξίζουν προσοχής, αλλά και τι μπορείτε να δείτε και να κάνετε στο νησί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το .net έχει σκοπό να υπενθυμίσει στους ανθρώπους που ζουν και επισκέπτονται τη Σάμο, οτιδήποτε αξιόλογο υπάρχει και γίνεται στο νησί και κυρίως, τις επιχειρηματικές προσπάθειες που αξίζουν  στήριξη, σε μια τόσο δύσκολη για όλους εποχή.

Ακολουθήστε μόνο δύο βήματα:

Βήμα 1ο: Κάντε την δωρεάν εγγραφή σας στην παρακάτω φόρμα δίνοντας απλά το e-mail σας και  σύντομα η σελίδα μας θα σας εκπλήξει: Θα σας στέλνουμε όλες τις νέες ιδέες (που από δω και στο εξής θα καλούμε .net) κάνοντας τη ζωή σας στον τόπο μας πιο ενδιαφέρουσα και πιο συναρπαστική.

Βήμα 2ο

Μπορείτε να προτείνετε και εσείς ένα .net!

Αν η δική σας δραστηριότητα ή επιχείρηση είναι ένα .net, γράψτε την στη φόρμα, για να την προβάλουμε!

Αν στις περιηγήσεις σας ανακαλύψετε κάπου ένα .net, στείλτε το σε μας, για να το αναδείξουμε!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και στείλτε τη σε μας.

[iphorm id=”3″ name=”.net”]