Η θέση μας στο Καρλόβασι

Home Store - Η ομορφιά που αξίζει στο σπίτι σαςΠλατεία Βαλασκατζή Καρλόβασι
Τηλ. 22730-32316

Βρείτε μας στο Facebook

639ΥποστηρικτέςΚάντε Like

Το κατάστημα «Home Store» Χατζηαντωνιάδη βρίσκεται στην πλατεία Βαλασκατζή στο Καρλόβασι και εμπορεύεται όλους τους θησαυρούς που μπορεί να έχει ένα μοντέρνο σπίτι.

Ξεκίνησε την πορεία του πριν πολλά χρόνια στον τομέα των ειδών οικιακής χρήσης και των ειδών δώρου και διακόσμησης και κατάφερε να καταξιωθεί στον τομέα του πολύ γρήγορα.
Κύριο μέλημα του Home Store είναι η εγγύηση άριστης ποιότητας των προϊόντων στις καλύτερες τιμές καθώς και η προσωπική του σχέση με τον κάθε πελάτη.

Home Store - Η ομορφιά που αξίζει στο σπίτι σαςΣτο κατάστημα θα βρείτε κρύσταλλα, μαχαιροπήρουνα, πορσελάνες, είδη δώρων, αλλά και μαγειρικά σκεύη, είδη ζαχαροπλαστικής και απίθανα εργαλεία για να κάνουν την μαγειρική σας διασκέδαση!
Σταθερή επιδίωξη και προσπάθεια του «Home store» είναι να βρίσκει πρωτοποριακά προϊόντα με ιδιαίτερο σχεδιασμό και πολύ καλή ποιότητα, τα οποία να μπορεί να τα προσφέρει σε προσιτές τιμές. Η γνώση της ελληνικής και διεθνής αγοράς, η τεχνογνωσία που συνεπάγεται αποκλειστικά με το χώρο του σπιτιού, η συνεργασία με τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες του χώρου, είναι τα όπλα του «Home store» για να το καταφέρει.

Home Store - Η ομορφιά που αξίζει στο σπίτι σας

Για την καινούργια σας ζωή, κάντε τη Λίστα Γάμου στο «Home store» και διαλέξτε αντικείμενα με απαράμιλλη ποιότητα και διαχρονική αισθητική.

Εδώ θα βρείτε μεγάλη γκάμα προϊόντων με ποτήρια, μαχαιροπήρουνα, είδη κουζίνας και αξεσουάρ τραπεζιού, μικροέπιπλα, πορσελάνες των εταιριών ΙΩΝΙΑ, Espiel, S&P, Marva, Pyramis, Tefal, κ.α.

Το Home Store Διαθέτει πληθώρα προτάσεων σε είδη δώρων, επίπλου, διακόσμησης, οικιακού εξοπλισμού, εποχιακών ειδών έχοντας ως επίκεντρο την εξυπηρέτηση και την κάλυψη των αναγκών του Σαμιώτη καταναλωτή.