Η θέση μας στους Μυτιληνιούς

 Irenes Vintage Colours - Ένα εργαστήριο που εμπνέει τη δημιουργικότηταΜυτιληνιοί Σάμου
Τηλ: 22730-51807
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή
9:00 έως 14:00

Βρείτε μας στο Facebook

534ΥποστηρικτέςΚάντε Like

Βασικό κομμάτι είναι το εργαστήριο σεμιναρίων, μοναδικό στο είδος του, (είναι δωρεάν) όπου η Ρένα Βαλή διδάσκει με την πλούσια εμπειρία της παρέχοντας στους μαθητές της γνώσεις, τεχνοτροπίες και έμπνευση.  Διοργανώνονται  και πολλές δωρεάν παρουσιάσεις μέσα από τις οποίες, η Ρένα παρουσιάζει ότι νέο υπάρχει και λύνει όλα τα προβλήματα.
Στην τέχνη δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Γι’ αυτό στο εργαστήριο σεμιναρίων  έχουν τη δική τους θέση με τις ιδέες τους, την έμπνευση τους και την ανάγκη τους για δημιουργία.

Ένα νέο πρωτοποριακό κατάστημα – εργαστήριο ξεκίνησε την λειτουργία του στους Μυτιληνιούς στο χώρο του πολυκαταστήματος VG Βαλής. Το Irenes Vintage Colours.

Άρχισε πρόσφατα την λειτουργία του και είναι το πρώτο κατάστημα στην Σάμο που λειτουργεί με τμήματα για είδη ζωγραφικής, hobbies και decoupaze και είναι αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος προμηθευτής υλικών για όλες αυτές τις τεχνικές από τις εταιρείες Stamperia, Art Premium, decofoam κ.α. Προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ερασιτέχνες του είδους μέχρι και επαγγελματίες και φυσικά με ασφάλεια και από σχολεία.

 Irenes Vintage Colours - Ένα εργαστήριο που εμπνέει τη δημιουργικότηταΤο εργαστήριο Irenes Vintage Colours δημιουργήθηκε μέσα από την αγάπη  για την τέχνη, αλλά και την ανάγκη να μοιραστεί με όλο τον κόσμο της Σάμου αυτή την αγάπη, αλλά και  τις γνώσεις και τις ιδέες του. Έτσι, δημιουργήθηκε ένας χώρο με σκοπό να γίνει ένα καλλιτεχνικό καταφύγιο. Ένας χώρος για καλλιτέχνες.
Ψυχή του είναι η Ρένα Βαλή, η δημιουργός. Ασχολείται ενεργά με τη decoupage μεταδίδοντας τις γνώσεις της γύρω από αυτή, αλλά και τις υπόλοιπες τεχνικές.

 Irenes Vintage Colours - Ένα εργαστήριο που εμπνέει τη δημιουργικότηταΕιδικά, όσον αφορά τους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά ή σαν ερασιτέχνες με τις τεχνικές αυτές το εργαστήριο Irenes Vintage Colours στέκεται δίπλα τους, όχι μόνο παρέχοντάς τους υλικά, αλλά κυρίως χαρίζοντας τους ώθηση και τεχνογνωσία στα πρώτα τους βήματα, αλλά και κάθε στιγμή στη συνέχεια.