Τα μικρά παιδιά ντύνονται με το πιο στιλάτα ρούχα στο κατάστημα Jounior’s Club στο Καρλόβασι της Σάμου.

Το Junior’s Club είναι ένα από τα πιο γνωστά καταστήματα στη Σάμο για «τα καλύτερα παιδικά χρόνια». Βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο «Ερμής», στο Καρλόβασι και διαθέτει ότι καλύτερο υπάρχει στο παιδικό ντύσιμο μέχρι 16 ετών και στη βρεφανάπτυξη.

Στο Junior’s Club θα βρείτε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, κατάλληλη να ντύσει τα παιδιά σας σε όλες τις περιστάσεις της ζωής τους, από τη γέννηση και τη βάπτισή τους, μέχρι τις επίσημες εμφανίσεις τους και το παιχνίδι.Junior's Club - Τα καλύτερά μας χρόνια!Το ύφος, σε συνδυασμό με την ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και μεγεθών έχει κατατάξει το Jounior’s Club στους πρωταγωνιστές της παιδικής ένδυσης.
Καθιερώθηκε στο χώρο του παιδικού ρούχου, καθώς πρωτοπορεί με την εισαγωγή προϊόντων αποκλειστικά και μόνο από τους μεγαλύτερους και διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους μόδας, διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό την παροχή προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, υψηλής αισθητικής αλλά και σε πολύ συμφέρουσες τιμές.

Η πολυετής πείρα του Jounior’s Club έχει αποδείξει ότι προσφέρει πάντα τις καλύτερες τιμές στην μέγιστη ποιότητα των προϊόντων. Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε όλων των ειδών ρούχα για αγόρια και κορίτσια από νεογέννητα έως και 16 χρονών.

Με φανταχτερά χρώματα για τις πιο χαλαρές στιγμές του παιχνιδιού αλλά και πιο casual ντύσιμο για τους μικρούς μας φίλους όταν το απαιτούν οι περιστάσεις.

Ειδικά αν έχετε γίνει πρόσφατα μαμά θα λατρέψετε τη μεγάλη συλλογή του καταστήματος Junior’s Club για κάθε στιγμή του μικρού μωρού σας.

Η θέση μας στο Καρλόβασι

Junior’s Club
Καραγεωργίου Ειρήνη
Εμπορικό Κέντρο «Ερμής» Καρλόβασι Σάμου
Τηλ. 22730 34989

Για αγόρια

Για κορίτσια