Το καλοκαίρι στη Σάμο έφτασε, το καλοκαίρι της δικής μας Σάμου είναι εδώ! Δίπλα στη θάλασσα, τον ήλιο, τα ηλιοβασιλέματα, τις …αδιάκοπες διακοπές!

Καυτές και δροσερές ταυτόχρονα παρουσίες πάνω στην άμμο, κόσμος στις παραλίες για snorkeling σε βυθούς αλλά και σε …ξαπλώστρες, ηλιοθεραπεία, βουτιές, δροσερά ποτά, beach volley.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και για όσους αμφιβάλλουν ιδού….

Βουτιές στις 70 παραλίες: (δείτε το χάρτη)

Το καλοκαίρι της Σάμου είναι εδώ! Περάστε το υπέροχα.Θα πρέπει να επισκεφτούμε, και με μεγάλη ευχαρίστηση μάλιστα, τις… παλιές καλές γνώριμες και αγαπημένες παραλίες της Σάμου, αφού ο υδράργυρος ολοένα και ανεβαίνει. Δροσερές βουτιές λοιπόν, στις παραλίες Τσάμπου,  Ηραίου, Ποτοκάκι, Πυθαγορείου, Κάμπου Μαραθοκάμπου και όπου και αν βρίσκεστε πάνω στο νησί.

Τα πάρτι στην θάλασσα ξεκινούν:


Το καλοκαίρι της Σάμου είναι εδώ! Περάστε το υπέροχα.Αν υπήρχε ένας “δείκτης” ο οποίος να ορίζει το άνοιγμα και το κλείσιμο της καλοκαιρινής περιόδου αυτός θα ήταν αναμφίβολα το beach bar, οι παραθαλάσσιες ταβέρνες και τα καφέ. Και από την στιγμή που τα beach bars της Σάμου ξεκίνησαν την λειτουργία τους, τότε μπορούμε να λέμε ότι το καλοκαίρι είναι εδώ. Απολαμβάνουμε  mojito και daiquiri υπό τους ήχους των κυμάτων και χορεύουμε στην άμμο μέχρι τελικής πτώσης! Το tortuga Beach Bar στον κάμπο Μαραθοκάμπου συνεχίζει και φέτος ακάθεκτα να διοργανώνει  parties που δύσκολα θα αρνηθούμε να τα τιμήσουμε.

Μεζέδες δίπλα στο κύμα

Το καλοκαίρι της Σάμου είναι εδώ! Περάστε το υπέροχα. Κύμα που σκάει σε απόσταση λίγων μέτρων από το τραπέζι, θέα στο απέραντο γαλάζιο, θαλασσινά και ουζοποικιλίες στο πιάτο θα βρείτε: στο Εστιατόριο Κλεοπάτρα, στη παραλία του Κάμπου Μαραθοκάμπου,  στο εστιατόριο – ψαροταβέρνα “Andrea’s Place” στη παραλία  Λεμονάκια, στο εστιατόριο Ποσειδώνιο στη παραλία του Ποσειδωνίου.

Τραπεζομάντηλα έξω λοιπόν 

Το καλοκαίρι της Σάμου είναι εδώ! Περάστε το υπέροχα.Το πικ νικ είναι άποψη, είναι βόλτα, μπορεί κάλλιστα να εξελιχθεί σε ωραιότατα μονοήμερα και έχει χαβαλέ. Από την στιγμή λοιπόν που ο καιρός μας το επιτρέπει, κανείς δεν μας εμποδίζει να πάρουμε τo  καΐκι με την βοήθεια του  Samos Travel Services και να ανακαλύψουμε τη φυσική ομορφιά των μαγευτικών παραλιών. Ο καπετάνιος και το πλήρωμά του θα μας φέρουν, μετά από μια σύντομη κρουαζιέρα κατά μήκος της νοτιοανατολικής ακτής, στην υπέροχη αμμώδη παραλία της Μεγάλης Λάκας ή της Σαμιοπούλας!

Μπαράκια με καλοκαιρινή ατμόσφαιρα

Το καλοκαίρι της Σάμου είναι εδώ! Περάστε το υπέροχα.Η καλοκαιρινή ατμόσφαιρα είναι διάχυτη στα μπαράκια  της Σάμου. Το The Lodgers” , “Joy”, “Ηραίον alterno cafe, Mple Club” είναι αγαπημένοι  προορισμοί για να ακούσουμε ωραία μουσική, να απολαύσουμε εκπληκτική θέα και να δοκιμάσουμε όμορφα cocktails.