Οι ακτίνες του ήλιου εγκυμονούν κινδύνους για την επιδερμίδα μας.

Η ενυδάτωση αποτελεί το πιο βασικό βήμα για απαλή και ελαστική επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα, αλλά και το κλειδί για λαμπερά και υγιή μαλλιά.

Το samosnet σας προτείνει για τη καλοκαιρινή περιποίηση από την κορυφή ως τα νύχια τη σωστή φροντίδα της επιδερμίδας σας με τα κατάλληλα καλλυντικά, που θα μετατρέψουν την καθημερινή μας ενυδάτωση σε απόλαυση.. Δείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

Aroma: Υπηρεσίες ομορφιάς και αρωμάτων!

Τώρα το καλοκαίρι, ενισχύστε τη φροντίδα της επιδερμίδας σας με τα κατάλληλα καλλυντικά, από το κατάστημα Aroma και επιλέξετε κάποια θεραπεία αδυνατίσματος αν θέλετε να χάσετε περιττά κιλά ή αποτρίχωσης, για να είναι το δέρμα σας απαλό σαν μωρού! Συμπληρώστε το ιδανικό καλοκαιρινό λουκ με μια περιποίηση των άνω και κάτω άκρων από τους ειδικούς.

Stilvi Cosmetics: Κατάστημα φυτικών καλλυντικών

Χαρίστε στον εαυτό σας φυσική περιποίηση προσώπου και σώματος με βιολογικά προϊόντα του καταστήματος Stilvi. Χωρίς πετροχημικά, συνθετικά συντηρητικά, και επιβλαβή θειικά, τα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος θα καθαρίσουν απαλά, θα ενυδατώσουν σε βάθος και θα θρέψουν το δέρμα σας. 100% φυσικά συστατικά.

Βιολογικά και οικολογικά προϊόντα υγείας και ομορφιάς Orpheus

Τα καλλυντικά Orpheus ξεχωρίζουν γιατί φτιάχνονται στη Σάμο και έχουν μαγικές ιδιότητες από φυτικά συστατικά  και ξεπουλούν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κάντε μία επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα ή  στο eShop του Orpheus και θα βρείτε όλα τα διαθέσιμα μαγικά προϊόντα.