Λίγες ημέρες απομένουν ώσπου να υποδεχθούμε την άνοιξη, η οποία ενδείκνυται για ανακαινίσεις των σπιτιών, επαγγελματικών χώρων ή κήπων. Η εποχή είναι κατάλληλη και τα καταστήματα της Σάμου είναι έτοιμα να σας προσφέρουν το μυστικό της επιτυχίας.

Η αρτιότητα των σύγχρονων μελετών και η ποιότητα των διαθέσιμων υλικών και μέσων είναι η εγγύηση ότι, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της ανακαίνισης, ο χώρος θα έχει αξιοποιηθεί και θα διαθέτει όλες τις αρετές μιας καινούργιας κατασκευής.

Χατζηκώστας - Τα πάντα για το σπίτι σαςΗ Εμπορική και Βιοτεχνική εταιρία «Χατζηκώστας ΑΕΒΕ» στο Καρλόβασι και το Βαθύ θα σας βοηθήσει από τα θεμέλια του σπιτιού μέχρι την κατοίκηση του. Οικοδομικά υλικά, σοβάδες, ξυλεία, μόνωση, είδη μπάνιου, μπαταρίες & αξεσουάρ, ντουζιέρες – καμπίνες, νιπτήρες, λεκάνες, μπανιέρες, πλακάκια, χρώματα, εργαλεία, στόκοι & κόλλες, είναι μερικά από τα είδη που θα βρείτε σε τιμές χονδρικής για πελάτες λιανικής. Έχει πάντα την ιδανική λύση! Για: Τούβλα, πορομπετόν, τσιμεντοσανίδες, γυψοσανίδες Για: Ξύλινα πατώματα, εμφανή στέγη, κεραμίδια, μόνωση

Στεφάνου - Κέντρο χρωμάτων ΣάμουH εταιρεία «Σωτήρης Στεφάνου» αποτελεί σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα καταστημάτων οικοδομικών χρωμάτων στη Σάμο. Θα βρείτε μεγάλη γκάμα από χρώματα, υδραυλικά, είδη υγιεινής, θέρμανση και ψύξη. Συνεργάζεται με όλες τις επώνυμες εταιρίες: Χρωτέχ, Χρωμοδομή, Βερνιλάκ, Bosh, Αργαλεία Bulle, Είδη Durostick. Διαθέτει επίσης: Ηλιακά Prisma Therm, Χρώματα αυτοκινήτου Sikkens.

Δείτε επίσης: Στεφάνου – Κέντρο χρωμάτων Σάμου

Θέρμανση, Ύδρευση, Κλιματισμός - Παπαγεωργίου ΠαρασκευάςΗ επιχείρηση «Παπαγεωργίου Παρασκευάς και Σία Ο.Ε.» έχει σαν αντικείμενό τη μελέτη, εγκατάσταση και εμπορία Ηλεκτρομηχανολογικών Εφαρμογών για Θέρμανση, Ύδρευση, Κλιματισμό και Ηλεκτρολογικά.
Είναι αντιπρόσωπος στη Σάμο πολλών επώνυμων εταιρειών σε είδη θέρμανσης και άντλησης όπως οι ξηλολέβητες ATMOS, τα τζάκια της EDILKAMIN, οι αντλίες GRUNFOS, τα ηλιακά ΜΑΛΤΕΖΟΣ και πολλές άλλες.

Δείτε επίσης; Θέρμανση, Ύδρευση, Κλιματισμός – Παπαγεωργίου Παρασκευάς

Καλωσορίζουμε την άνοιξη με μια ανακαίνιση σπιτιούΑπό το 1990 η εταιρεία «Νίκος Ελένης ΕΠΕ» δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών και της ενέργειας.
Θέρμανση, ψύξη-κλιματισμός-εξαερισμός, ηλιακά συστήματα, αντλητικά συγκροτήματα, συστήματα επεξεργασίας νερού, ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, ηλεκτρομηχανολογικά είδη πισίνας, χημικά προϊόντα πισίνας, αυτοματισμοί, φωτοβολταϊκά, μικρές ανεμογεννήτριες, μπαταρίες βαθιάς εκφόρτισης (χρήση σε συστήματα Απε), είδη πυρόσβεσης, αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα, διασυνδεδεμένα φωτοβολταϊκά συστήματα, αυτόνομα ηλιακά συστήματα άντλησης νερού- ηλιακές αντλίες, αυτόνομα υβριδικά συστήματα, συνδυασμός αντλίας θερμότητας με φωτοβολταϊκά πλαίσια (μηδενισμός κόστους λειτουργίας)

Δείτε επίσης: Νίκος Ελένης ΕΠΕ – Οδηγός στην ενέργεια

Πασχάλης Decor - Προσδιορίζει την ομορφιά του σπιτιού μας - Paschalis Decor : Defines the Beauty of our HomeΣτο ισόγειο του καταστήματος «Πασχάλης Decor» θα βρείτε σε αποκλειστικότητα την εταιρία KRAFT μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των χρωμάτων. Εδώ βρίσκετε σίγουρα αυτό που χρειαζόσαστε για να μετατρέψετε το σπίτι σας όπως ακριβώς επιθυμείτε. Θα βρείτε πολλές λύσεις τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους. Επίσης υπάρχουν εργαλείαλάμπες και άλλα πολλά που πρέπει να εξερευνήσετε.

Δείτε επίσης: Πασχάλης Decor – Προσδιορίζει την ομορφιά του σπιτιού μας