Το κατάστημα «Μαριάννα» στο Καρλόβασι  ασχολείται με την δημιουργία παραδοσιακών στολών, αλλά και σχολικών στολών για παρέλαση.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της κυρίως μέσα από την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που τους παρέχει αλλά και λόγω των καθετοποιημένων διαδικασιών του καταστήματος (προμήθεια υλικών, σχεδίαση, παραγωγή, ποιοτικός έλεγχος) που εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των τελικών προϊόντων..

Στολές εναρμονισμένες στις ανάγκες των κατά περίσταση σχολικών παρελάσεων αλλά και παραδοσιακές στολές που βασίζονται στην ποιότητα υλικών & υφασμάτων και την αυθεντικότητα των σχεδίων τους.

Το πλέξιμο για την Μαριάννα είναι χόμπι, πάθος και δημιουργία. Σίγουρα είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας χωρίς όρια και περιορισμούς και πραγματικά να διασκεδάσει με αυτό.

Στο κατάστημα "Μαριάννα" θα βρείτε σχολικές στολές για παρέλασηΓια αυτούς τους λόγους το κατάστημα «Μαριάννα» δημιουργεί ένα χώρο  ώστε να γίνει τόπος συνάντησης των ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο μεράκι.
Επιλέγει με μεγάλη αγάπη προϊόντα για κάθε γούστο τα δοκιμάζει και δεν σταματά να αναζητά τα καλύτερα. Μοιράζετε  τις ιδέες, τις γνώσεις και την έμπνευση με τους φίλους, αλλά και ακούει τις προτάσεις και τις απόψεις τους.
Το όνειρο της ιδιοκτήτριας είναι να βοηθήσει να γνωρίσουμε τον κόσμο του πλεξίματος και να εκφραστούμε μέσα από τις δημιουργίες με νήματα και βελόνες. Ελάτε στο κατάστημα της Μαριάννας για να ακολουθήσετε  το «μίτο της Αριάδνης» και να βγείτε από το λαβύρινθο της καθημερινότητας.

Διαβάστε περισσότερα για το Κατάστημα Μαριάννα ΕΔΩ: