Οι εκπτώσεις συνεχίζονται. Δείτε σημαντικά καταστήματα που συμμετέχουν σε αυτές – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Μέχρι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου θα διαρκέσουν οι χειμερινές εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα και στη Σάμο. Θα βρείτε εκπτώσεις από 50% εως 70% σε επιλεγμένα καταστήματα.
Ανακαλύψτε τις εκπτώσεις στα γυναίκεια, αντρικά και παιδικά ρούχα και αγοράστε τις τελευταίες τάσεις σε παλτό, παντελόνια, πουλόβερ, παππούτσια και αξεσουάρ σε πολύ χαμηλές τιμές.

Urban lab

Καπετάν Σταμάτη 15 Σάμος  Τηλ. 22730 81812

Η αγορά της Σάμου έχει εκπτώσεις έως και 70%Ρούχα παπούτσια και αξεσουάρ από επώνυμους οίκους του εξωτερικού για τον σύχγρονο άντρα. Στο Urban lab θα βρείτε όλα τα brand από Βρετανία, Λονδίνο, Στοκχόλμη, Βερολίνο αλλά και Αθήνα σε ένα εξαιρετικά όμορφο κατάστημα και ενδεχομένως, κομμάτια που δεν έχετε πετύχει σε κανένα άλλο κατάστημα με εκπτώσεις εως 50%.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ:

«Posto» casual

Λυκούργου Λογοθέτη 19  τηλ. 22730-22876

Η αγορά της Σάμου έχει εκπτώσεις έως και 70%

Οι εκπτώσεις στο Posto casual σας δίνουν τη δυνατότητα να ανανεώσετε τη γυναικεία γκαρνταρόμπα σας και τη διάθεση σας. Επιλέξτε τα ρούχα που ταιριάζουν στο δικό σας στιλ και ξεκινήστε τους συνδυασμούς! Θα βρείτε επίσης γυναικεία ενδύματα σε μεγάλα μεγέθη που είναι casual, μοντέρνα, νεανικά με 50% έκπτωση. Δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ:

Popi Fashion

Λυκούργου Λογοθέτη 18  Τηλ.  22730-22050

Η αγορά της Σάμου έχει εκπτώσεις έως και 70%Στο κατάστημα Popi θα βρείτε  φορέματα με κοσμοπολίτικη διάθεση, κλασικές γραμμές και αποχρώσεις για τις λιγότερο τολμηρές, ρούχα για ηλικίες από 25 και πάνω και σε όλα τα μεγέθη μέχρι και XXL. Είναι μοντέρνα, νεοκλασικά και κλασικά κομμάτια αλλά και λιγοστά νούμερα ώστε πάντα να είστε ξεχωριστές. Εκπτώσεις εως 70%.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ:

Χιονάτη

Καπετάν Σταμάτη 29, Βαθύ Τηλ. 2273 027622

Η αγορά της Σάμου έχει εκπτώσεις έως και 70%Στο κατάστημα Χιονάτη θα βρείτε συλλογές για τρεις διαφορετικές ηλικιακές ομάδες παιδιών.  Για νεογέννητα και μωρά 3 – 18 μηνών,  για παιδιά 2 – 6 ετών και  για παιδιά 7 – 14 ετών. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο των εκπτώσεων με αγορές όλων των επώνυμων προϊόντων στη μισή τιμή!
Δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ: