Η κάβα Φραντζέσκος στο γεφυράκι είναι επίσημος αντιπρόσωπος του καφέ illy & dimello για το νησί μας.

Η κάβα Φραντζέσκος είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του καφέ illy & dimello για το νησί μας
(Κλικ για μεγέθυνση)

Στην κάβα Φραντζέσκος Θα βρείτε espresso άριστης ποιότητας και άλλα προϊόντα διεθνούς αναγνώρισης, ώστε να ενισχυθεί η επώνυμη ζήτηση και η υψηλή ποιότητα.
Μπορείτε να προμηθευτείτε από την κάβα στο Γεφυράκι  «Φραντζέσκος» μοναδικά χαρμάνια espresso αξεπέραστης ποιότητας αλλά και προηγμένες μηχανές espresso και cappuccino, εύχρηστες και με ιδιαίτερο design, μοναδικά σχεδιασμένες για τον προσωπικό σας χώρο και με προσιτές τιμές.

 Illy: Ιταλικός καφές με ομαλή, ισορροπημένη γεύση – ιδανικός για όλες τους τύπους ροφημάτων. Πρωτοποριακή συσκευασία. Η συσκευασία υπό πίεση ενισχύει και διατηρεί τα πολύτιμα αρώματα και έλαια του καφέ. Αντικαθιστώντας τον ατμοσφαιρικό αέρα με άζωτο υπό, πίεση το άρωμα δεν απελευθερώνεται αλλά εγκλωβίζεται και αποτρέπεται η οξείδωση του καφέ.

Η κάβα Φραντζέσκος είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του καφέ illy & dimello για το νησί μαςDimello: Ένας  άριστος espresso με μέγιστη απόδοση των χαρακτηριστικών του: σώμα, κρέμα, χρώμα, άρωμα, γεύση. Ο Dimello απασχολεί μια ομάδα ειδικών στον καφέ που συνθέτουν το ιδιαίτερο χαρμάνι του, ικανοποιώντας τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς όπως διαμορφώνονται από την κουλτούρα και τις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας.

Η κάβα Φραντζέσκος είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του καφέ illy & dimello για το νησί μαςΔιαβάστε εδώ για την Ποτοποιία Σάμου «Φραντζέσκος» – 100 χρόνια στην κορυφή της αγοράς