Οι εκλεκτοί οίνοι του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού της Σάμου -με τη υψηλή καταξίωση τόσο στην εγχώρια όσο και στην διεθνή αγορά- δίνουν φέτος δυναμικό «παρόν» στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 (26 – 29 Ιανουαρίου 2018) αναγνωρίζοντας ότι αποτελεί πόλο έλξης για εκείνους που επιμένουν… ποιοτικά!

Τα κρασιά της Σάμου στην EΞΠΟΤΡΟΦ 2018Από την Παρασκευή 26 έως και τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό και στο Περίπτερο της Περιφέρειας Β. Αιγαίου (θέση Β 44-Β 46) τα πολυβραβευμένα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου αναμένεται για μια ακόμη φορά να προκαλέσουν το έντονο ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης αλλά και των επαγγελματιών του οίνου.

Παράλληλα,  την Κυριακή 28 Ιανουαρίου από 19.00-21.00 στο κεντρικό event του «Πίνουμε Ελλάδα» που επιμελείται ο  ταλαντούχος bartender Κώστας Μπάσης και η έμπειρη ομάδα του, θα δημιουργηθούν ανατρεπτικά cocktails με βάση το σαμιώτικο μοσχάτο κρασί που θα ενωθεί απολαυστικά με ιδιαίτερα αποστάγματα και ελληνικά βότανα.

Τα κρασιά της Σάμου στην EΞΠΟΤΡΟΦ 2018Ακόμη, στο «DRINK MEZZE» ένα γαστρονομικό πάρτι γεμάτο γεύσεις και αρώματα των εκλεκτότερων ελληνικών προϊόντων, θα γίνει food pairing με ειδικές γαστρονομικές δημιουργίες από την κουζίνα του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» υπό την επιμέλεια του καταξιωμένου chef Λευτέρη Λαζάρου και μιας δυναμικής ομάδας από chef  και μάγειρες.Τα κρασιά της Σάμου στην EΞΠΟΤΡΟΦ 2018Η πανελλήνια απήχηση που καταγράφει εδώ και τέσσερα χρόνια η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, εδραιώνει τη θέση της μεταξύ των κορυφαίων εκθέσεων τροφίμων και ποτών. Φέτος, ανεβάζει ακόμη υψηλότερα τον πήχυ, επενδύοντας στην εξωστρέφεια με εξατομικευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις (Β2Β).