Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου της Σάμου ο θεσμό της «Λευκής Νύχτας» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Αυγούστου.Τα εμπορικά  καταστήματα  θα  παραμείνουν ανοιχτά έως αργά το βράδυ και θα διοργανωθούν μουσικές εκδηλώσεις σε όλη την πόλη από το απόγευμα και μετά.

Το SamosNet γνωρίζει πολύ καλά τη Σαμιακή αγορά. Εξ’ άλλου το ίδιο, διαφημίζει και προάγει τους επαγγελματίες της Σάμου, έχοντας για τους καταναλωτές πάντα τις καλύτερες, ποιοτικότερες και φθηνότερες λύσεις!

Λευκή Νύχτα 2019 στη Σάμο. Η διοργάνωση μιας λαμπερής εκδήλωσης!
Από τη λευκή νύχτα 2016

Οι εκδηλώσεις όπως κάθε χρόνο θα καλύπτουν κάθε γωνιά της πόλης, οι εκπτώσεις και οι προσφορές θα βοηθήσουν τον καταναλωτή να προβεί σε κάποια αγορά. Πολύ κέφι και μουσική, ατέλειωτα παιχνίδια, αλλά και ενδιαφέρουσες εκθέσεις, μεταξύ πολλών άλλων που προγραμματίζονται.

Οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της πόλης  θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν την μεταμεσονύκτια βόλτα τους, συνδυάζοντας τις αγορές με τη διασκέδαση, καθώς κάθε γειτονιά του κέντρου του Βαθιού θα κρύβει πολλές εκπλήξεις.

Λευκή Νύχτα Σάμος 2019 : Όλες οι χρήσιμες πληροφορίες για το μεγαλύτερο Event του νησιού μας από το δελτίο τύπου του εμπορικού συλλόγου Σάμου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου, ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας και ο Δήμος Σάμου διοργανώνουν την έκτη “Λευκή Νύχτα” στη πόλη της Σάμου, το Σάββατο 03 Αυγούστου 2019.
Από νωρίς το βράδυ και μέχρι το πρωί, τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοιχτά, με τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες να μπορούν να συνδυάσουν με τον καλύτερο τρόπο τις αγορές τους με τον περίπατό τους στους ζωντανούς, φωτισμένους και από τις βιτρίνες, δρόμους της Σάμου.
Μουσική, χορός, παιχνίδια και πολλές ακόμη πολιτιστικές εκδηλώσεις, θα πλαισιώσουν και θα εμπλουτίσουν αυτή την ξεχωριστή βραδιά που θα περιλαμβάνει σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές από πλευράς των καταστημάτων.
Στα πλαίσια της διοργάνωσης, οι παραγωγοί τοπικών προϊόντων θα υποστηρίζουν την βραδιά με την παρουσίαση της παραγωγής τους. Ακόμη στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν πολιτιστικοί σύλλογοι, ομάδες εθελοντών και φορείς από όλη τη Σάμο.
Για την εξυπηρέτηση των πολιτών η Δημοτική Συγκοινωνία θα εκτελεί ειδικά δρομολόγια από τις 20:00 μέχρι τη 01:00 από τις εξής στάσεις: Άνω Βαθύ, Ποταμάκι, Νεάπολη, Μαλαγάρι, ΚΤΕΛ. Επίσης έκτακτα δρομολόγια των ΚΤΕΛ Σάμου θα πραγματοποιηθούν από το Καρλόβασι με ώρα αναχώρησης 19.00 (με ενδιάμεσες στάσεις στον Άγιο Κωνσταντίνο και στο Κοκκάρι) καθώς και από το Ηραίο Σάμου με ώρα αναχώρησης 19.30 ( με ενδιάμεση στάση στο Πυθαγόρειο) . Η επιστροφή θα γίνει στις 01.00π.μ.
Τα αυτοκίνητα μπορούν να χρησιμοποιούν ως χώρο στάθμευσης το λιμάνι Μαλαγαρίου και να μετακινούνται ως την πόλη με την Δημοτική Συγκοινωνία.
Οι “Λευκές Νύχτες” γεννήθηκαν ως ιδέα στην Αγία Πετρούπολη, όπου τους καλοκαιρινούς μήνες ο ήλιος δύει πολύ αργά, και με το αχνό λυκαυγές να κυριαρχεί.
Σύντομα επεκτάθηκαν ως θεσμός σε εκατοντάδες πόλεις σε όλη την Ευρώπη –εδώ και μερικά χρόνια και σε πολλές ελληνικές, μεταξύ τους και αυτή της Σάμου.
Οι “Λευκές Νύχτες” δίνουν τη δυνατότητα σε κατοίκους και επισκέπτες να δουν και να βιώσουν τις αστικές περιοχές με τρόπο διαφορετικό από τον συνηθισμένο, φωτισμένες και σε εγρήγορση, κύτταρα όχι μόνο ψυχαγωγίας και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, αλλά και εμπορικής δραστηριότητας σε βραδινές ώρες.
Δήμος Σάμος.
Για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκδήλωσης και την ασφάλεια των πολιτών, έχει αποφασιστεί από τα αρμόδια όργανα η απαγόρευση κυκλοφορίας κατά μήκος της παραλιακής οδού και η εκτροπή της κυκλοφορίας σε εναλλακτικές οδεύσεις.
Στο πλαίσιο αυτό θα ισχύσει απαγόρευση της κυκλοφορίας στο τμήμα των οδών Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη (από το ύψος του σινεμά),Αλέξανδρου Πασχάλη (από το ύψος του Αγίου Σπυρίδωνα), 25ης Μαρτίου και Γράμμου, που οδηγούν στην παραλιακή οδό από τις 18.30 έως την λήξη της εκδήλωσης.

Δήμος Σάμου
Εμπορικός Σύλλογος Σάμου
Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου

Τα παρακάτω καταστήματα κρύβουν για εσάς πολλές εκπλήξεις. Πιστέψτε μας!

Η διασκέδαση θα έχει τον πρώτο λόγο!

Κλείστε τραπέζι για φαγητό και κρασί

Στην αγορά θα υπάρχουν ευκαιρίες και εκπτώσεις

Διατροφή και Σαμιώτικα προϊόντα

🚌 Έκτακτα δρομολόγιο λεωφορείων για την ημέρα της Λευκής Νύχτας

🚌 Καρλόβασι – Άγιος Κωνσταντίνος – Κοκκάρι – Σάμος

Αναχώρηση από Καρλόβασι : 19:00
Αναχώρηση από Άγιο Κωνσταντίνο : 19:15
Αναχώρηση από Κοκκάρι 19:25

🚌 Ηραίον – Πυθαγόρειο – Σάμος

Αναχώρηση από Ηραίον : 19:30
Αναχώρηση από Πυθαγόρειο : 19:40

Επιστροφή : 01:00