Ο Δήμος Σάμου και ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας, στα πλαίσια της καμπάνιας με τίτλο «We make the city» διοργανώνουν εκδήλωση προβολής τοπικών οίνων, το Σάββατο 30 Ιουνίου, στη Πόλη της Σάμου.

Τα καταστήματα Εστίασης και Ψυχαγωγίας θα παρουσιάσουν ιδιαίτερες παρασκευές με σαμιώτικο κρασί. Στο πεζόδρομο της παραλιακής οδού περίπτερα, θα υποστηρίζονται από τοπικούς παραγωγούς οίνου, που θα εκθέτουν τα προϊόντα τους. Μουσικές εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις θα πλαισιώσουν τη βραδιά!

We make the city: Μουσικές εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις κάθε Σάββατο!Για το Σάββατο 30 Ιουνίου από τις 20.00 έως 00.00, θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας κατά μήκος της παραλιακής οδού και η εκτροπή της κυκλοφορίας σε εναλλακτικές οδεύσεις. Επίσης θα σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα των οδών 25ης Μαρτίου και Γράμου, στα τμήματα που οδηγούν στην παραλιακή οδό καθώς και η κατεύθυνση προς δεξιά της κυκλοφορίας καθόδου της οδού Γυμνασιάρχου Κατεβένη.

Τα καταστήματα Εστίασης και Ψυχαγωγίας θα παρουσιάσουν ιδιαίτερες παρασκευές με σαμιώτικο κρασί. Στο πεζόδρομο της παραλιακής οδού περίπτερα, θα υποστηρίζονται από τοπικούς παραγωγούς οίνου, που θα εκθέτουν τα προϊόντα τους.
Μουσικές εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις θα πλαισιώσουν τη βραδιά!

Από την Pizza Appalousa ενημερωθήκαμε ότι συμμετέχει  με προσφορά κρασιού, σαγκρίας και cocktail σε συνταγές του Οινοποιητικού συνεταιρισμού Σάμου.
Μουσική Χορός Διασκέδαση με Σαμιώτικες σπεσιαλιτέ και την πάντα γνωστή σας κουζίνα και την μοναδική pizza Appalousa.