Μανωλιάδου Αλεξάνδρα ΕΠΕ Moto Marine
Κανάρη Σάμος 83100
Tηλ: 2273087230
Μανωλιάδου Αλεξάνδρα ΕΠΕ Moto Marine

Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 450 τ.μ με ξεχωριστά τμήματα
* Γνήσια Ανταλλακτικά
* Αξεσουάρ
* Εξουσιοδοτημένα Service
Είναι επίσημοι αντιπρόσωποι για τον Νομό Σάμου:
APRILIA
PIAGGIO
* SUZUKI MARINE
*SYM
*DAYTONA
*MOTO GUZZI

Μανωλιάδου Αλεξάνδρα ΕΠΕ Moto Marine

Μανωλιάδου Αλεξάνδρα ΕΠΕ Social Media

855ΥποστηρικτέςΚάντε Like
351ΥποστηρικτέςΚάντε Like

Η Eταιρεία Μανωλιάδου Αλεξάνδρα ΕΠΕ έχει ως κύρια πεδία δράσης την εμπορία μοτοποδηλάτων, μοτοσικλετών, αξεσουάρ, ανταλλακτικών και μηχανών θαλάσσης.

Αποτελεί μία κάθετη εξουσιοδοτημένη μονάδα πώλησης και συντήρησης μοτοσυκλετών, εξωλέμβιων μηχανών, και ποδηλάτων. Πιο συγκεκριμένα, οι κύριες κατηγορίες οχημάτων της είναι μηχανές ON-OFF, cruisers, monkey bikes, cubs, scooters, τρίκυκλα οχήματα καθώς και οχήματα με 4 τροχούς όπως ATVs, Go-karts και UTVs καλύπτοντας έτσι όλες τις κατηγορίες και προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού.

Μανωλιάδου Αλεξάνδρα ΕΠΕ Moto MarineΟι προσεκτικά επιλεγμένες μάρκες που αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά είναι οι APRILIA, PIAGGIO, SUZUKI MARINE, SYM, DAYTONA, MOTO GUZZI. Οι συγκεκριμένοι κατασκευαστές έχουν εξαιρετική πορεία εξέλιξης στο χώρο της μοτοσικλέτας και τα προϊόντα τους διακρίνονται για την ποιότητα και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά πάντα ενημερωμένα με τις σύγχρονες ανάγκες.

Η εταιρεία επίσης ασχολείται επιτυχημένα με την εμπορία ανταλλακτικών, με διατήρηση στοκ ευπαθών ανταλλακτικών και εξυπηρέτηση αναγκών βάσει επιβεβαιωμένων παραγγελιών το συντομότερο δυνατό.

Η εταιρεία Μανωλιάδου Αλεξάνδρα ΕΠΕ διαθέτει εξαιρετικά μακρόχρονη εμπειρία και εξέλιξη στο χώρο. Διατηρεί και συνεχώς εξελίσσει το ήδη καλά οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων και after sales service.

Video

Βρείτε μας εδώ

Μέσα από μια πλήρη και συνεχώς εμπλουτισμένη γκάμα προϊόντων, είμαστε στην διάθεσή σας για την κάλυψη και των πιο απαιτητικών αναγκών σας που αφορούν στο μαγικό κόσμο των 2 τροχών.

Φιλοσοφία μας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου μοτοσικλετιστή…

Μανωλιάδου Αλεξάνδρα ΕΠΕ Moto Marine

Moto Marine Social Media

197ΥποστηρικτέςΚάντε Like