Η ταινία «Ο Μαύρος Πύργος» θα προβληθεί στο θερινό cine olympia. Από Πέμπτη 17 Αυγούστου έως Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 21:15.

Κάθε Θερινό cinema που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει κάτι διαφορετικό, ένα σήμα κατατεθέν. Στην ταράτσα του Cine Olympia έρχεται με εγγύηση η extra δροσιά. Ναι, δεν είναι μύθος θα φάτε το καλύτερο παγωτό της Σάμου.

Υπόθεση
Ο Τζέικ Τσέιμπερς είναι ένας 11χρονος λάτρης της περιπέτειας που ανακαλύπτει στοιχεία για την ύπαρξη μιας άλλης διάστασης, ονομαστής ως Μέσος Κόσμος. Ακολουθώντας το μυστήριο, βρίσκεται στον Μέσο Κόσμο όπου έρχεται σε επαφή με έναν ιππότη ακρίτα, τον Ρόλαντ Ντεσέιν, που βρίσκεται στην αναζήτηση του Σκοτεινού Πύργου. Αυτός ο πύργος βρίσκεται στον Έσχατο Κόσμο και φτάνει ως τον συνδετικό κρίκο μεταξύ χρόνου και χώρου, κάτι που κάνει τον ιππότη να ελπίζει ότι εκεί θα σώσει τον Μέσο Κόσμο από τον αφανισμό. Αλλά με διάφορα τέρατα και έναν βάναυσο μάγο στο κατόπι τους, το ασύνδετο αυτό δίδυμο ανακαλύπτει γρήγορα ότι η αποστολή τους είναι πιο δύσκολη να πραγματοποιηθεί από αυτό που ήθελαν να πιστεύουν.

Δείτε το εντυπωσιακό trailer:

Δείτε το άρθρο για το Cine Olympia εδώ:

Αν χαθείτε, είμαστε εδώ!

ΤΟ ΣΙΝΕ ΟΛΥΜΠΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ «Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΥΡΓΟΣ» ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΒΕΝ ΚΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ … ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 21,15…

Ο κινηματογράφος

cine-olympia