Με την ταινία «Η Μορφή του Νερού» συνεχίζει τις προβολές το cine olympia. Από Πέμπτη 15 Μαρτίου έως Δευτέρα 19 Μαρτίου στις 21:15. «Πραγματικά, «Η Μορφή του Νερού» είναι μία ταινία τόσο μη κυνική, όσο μπορεί να γίνει στο σινεμά ένα θέμα για τη σημασία της αγάπης. Η στιγμή που ερωτεύεσαι κάποιον δεν είναι η στιγμή που τον κοιτάς και του αρέσεις, αλλά η στιγμή που σε κοιτά και αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχεις», σχολιάζει ο ίδιος ο σκηνοθέτης για την βραβευμένη ταινία του.

 Ο χειμώνας έχει την (σινεφίλ) χάρη του στο cine olympia

Δείτε επίσης: Σαν παλιό σινεμά… Σινέ Ολύμπια

Υπόθεση

Εγκλωβισμένη σε μια μοναχική, μονότονη ζωή, η Ελάιζα εργάζεται ως καθαρίστρια σε ένα μυστικό κυβερνητικό εργαστήριο υψηλής ασφαλείας. Η ζωή της αλλάζει δραματικά όταν η ίδια και η συνάδελφός της, η Ζέλντα, ανακαλύπτουν μία αυστηρά απόρρητη κυβερνητική υπόθεση: ένα αμφίβιο πλάσμα που είναι καταδικασμένο να μείνει φυλακισμένο στις εγκαταστάσεις ώσπου να αρχίσουν τα πειράματα πάνω του. Η Ελάιζα θα νιώσει έναν ισχυρό δεσμό με το αλλόκοτο πλάσμα και θα αποφασίσει να το σώσει, ενάντια στις προσπάθειες του αδίστακτου πράκτορα Στρίκλαντ.

 Πληροφορίες
Παραγωγή: Αμερικανική Σκηνοθεσία: Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο
Πρωταγωνιστούν: Σάλι Χόκινς, Μάικλ Σάνον, Οκτάβια Σπένσερ, Νταγκ Τζόουνς

Δείτε το εντυπωσιακό trailer:

Αν χαθείτε, είμαστε εδώ!

TO CINE OLYMPIA ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ «Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ » ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΑΠΕΣΠΑΣΕ 5 ΟΣΚΑΡ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 21,15 ….ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΙΒΕ ΧΩΡΟ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 6973 230 929