Η νέα ιστοσελίδα SamosNet.gr είναι ο καινούργιος χώρος της Σαμιακής αγοράς, ο οποίος αναζητά τις ευκαιρίες ή τις προσφορές των επιχειρήσεων και σας τις παρουσιάζει!

Η όλη ιδέα της SamosNet, βασίζεται σε μια καθημερινή σχεδόν αποστολή e-mails προς την ομάδα των φίλων και μελών της SamosNet, (την οποίο για συντομία το καλούμε .net) με όλα τα νέα προϊόντα ή τις ευκαιρίες ή τις προσφορές που διαθέτει η Σαμιακή αγορά.
Η σελίδα επιλέγει τις καλύτερες επιχειρήσεις της αγοράς, δηλαδή αυτές που θα έχουν να προσφέρουν νέες υπηρεσίες, μεγάλες ευκαιρίες, νέα προϊόντα πάνω στη μόδα, την ομορφιά, τα καφέ-μπαρ, τα εστιατόρια αλλά και τις ξεχωριστές σαμιώτικες γεύσεις.

Θα προβάλονται επίσης δραστηριότητες, εκδηλώσεις που αξίζουν προσοχής, αλλά και οτιδήποτε μπορεί να δει και να κάνει κάποιος στο νησί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το .net έχει σκοπό να υπενθυμίσει στους ανθρώπους που ζουν και επισκέπτονται τη Σάμο, οτιδήποτε αξιόλογο υπάρχει και γίνεται στο νησί και κυρίως, τις επιχειρηματικές προσπάθειες που αξίζουν στήριξη.

Μπαίνοντας όλοι (επαγγελματίες αλλά και επισκέπτες της σελίδας) σε αυτό το δίκτυο (.net) η ζωή του τόπου μας θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα και πιο συναρπαστική!

  • Οι επαγγελματίες της αγοράς:
    Θα έχουν την ευκαιρία να διαφημίζονται καθημερινά μέσω αυτών των e-mails προτείνοντας και τα δικά τους προϊόντα ή τις προσφορές τους. Με αυτό τον τρόπο θα κρατούν σε ενδιαφέρον τους επισκέπτες και θα απευθύνονται άμεσα προς τους μελλοντικούς πελάτες τους.
    (Σημειώνουμε ότι η mailing list που αποστέλλονται τα emails, περιλαμβάνει σήμερα περίπου 3000 άτομα, Σαμιώτες αλλά και φίλους της Σάμου, έλληνες και ξένους. Επίσης οι φίλοι της σελίδας μας στο Facebook αριθμούν αυτή τη στιγμή πάνω από 7200, και συνεχώς αυξάνονται και αυτοί, αλλά και οι της προηγούμενης λίστας.)
  • Οι επισκέπτες
    της σελίδας που θα εγγραφούν στο .net, θα εκπλαγούν σύντομα, γιατί θα λαμβάνουν emails με κάθε νέο προϊόν, με κάθε έκπτωση ή προσφορά της αγοράς, αλλά και με οτιδήποτε υπάρχει καινούργιο πάνω στις εκδηλώσεις, τη διασκέδαση, τον πολιτισμό και την κοινωνική ζωή του τόπου.

Γράψτε το όνομα σας και το email σας, για να μπείτε στο συναρπαστικό κόσμο του .net!