Δε χρειάζεται να αναζητήσετε πολύ το club για την καλοκαιρινή άφτερ έξοδο. Στο «Mple» αρχίζει και τελειώνει η διασκέδαση.

Την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 υποδεχτήκαμε το καλοκαίρι με το καλύτερο τρόπο και με το πρώτη ξέφρενη βραδιά διασκέδασης! Ελληνικές και ξένες επιτυχίες από τον Guest Dj Stathis Tzavellas και τον Dj Stef, δροσερά ποτά και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, εκεί που σκάει το Μπλε της θάλασσας…

Όλα τα χρόνια πολλοί γνωστοί djs έχουν παρουσιάσει την καλύτερη και νεότερη μουσική όλων των ειδών. Στο Mple Club παίζεται ότι πιο φρέσκο και καυτό κομμάτι υπάρχει τη δεδομένη στιγμή και μάλιστα με ιδανική μίξη και αρμονία ώστε να ανεβάζει τη διάθεση και να κάνει καταπληκτική τη νύχτα μας.

Είναι ένας δροσερός χώρος δίπλα στο κύμα, που σε συνδυασμό με την πιο αγαπημένη μουσική και την τέλεια εξυπηρέτηση θα διατηρήσει και πάλι την πρωτιά στη διασκέδαση της πόλης. Το Mple Club έρχεται να μετρήσει ακόμα μια σεζόν μεγάλης επιτυχίας.

Το δεδομένο είναι ότι δε θα μπορέσετε να βρείτε οποιονδήποτε που να έχει έρθει στη Σάμο και να μην έχει πιει έστω ένα ποτό στο Mple!

Το Mple και η θάλασσα σε ομοιόμορφες αποχρώσεις

Βρείτε μας εδώ

Mple Club
Κεφαλοπούλου 7 
Βαθύ Σάμου
Τηλ. 694 496 7293
——————–
www.mpleclub.gr

Η σελίδα μας στο Facebook

3,505ΥποστηρικτέςΚάντε Like