Με λεπτή ζύμη α λα ιταλικά, ή «ελληνικού» τύπου με αφθονία υλικών και ζύμης; Όπως σας αρέσει ελάτε να  παραγγείλουμε τις καλύτερες πίτσες στο Βαθύ της Σάμου.

Η πίτσα είναι η απόλυτη κυκλικού σχήματος αμαρτία. Ταυτόχρονα είναι και η νούμερο ένα επιλογή για παραγγελία στο σπίτι, με παρέα ή μόνος, για τον αγώνα ή για την ταινία, για τη μοναξιά ή για το ρομαντικό και πεινασμένο κατ’ οίκον ραντεβού.

Παντού ταιριάζει μια πίτσα, αρκεί να είναι νόστιμη και ποιοτική. Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες πιτσο-διευθύνσεις της πόλης για delivery οι οποίες θα ικανοποιήσουν αμφότερους τους φαν της ιταλικής ζύμης αλλά και της «ελληνικής», όπως την απολαμβάναμε στα 80s από τις συνοικιακές πιτσαρίες.

Pizza di Piazza η απόλυτη ιταλική αμαρτία!

Θεμιστοκλή Σοφούλη και Κωστάκη Σάμος, τηλ. 22730 27516

Οι καλύτερες πίτσες στη ΣάμοΟι πίτσες στη di Piazza, όχι μόνο φουρνίζονται στον ειδικό ξυλόφουρνο που βρίσκεται περίοπτα τοποθετημένος στο χώρο, αλλά φτιάχνονται και με αυθεντικό ιταλικό ταπεραμέντο! Το μενού πραστοστάζει πίτσα 4 τυριών με φρέσκια μοτσαρέλα και προσούτο, αλλά και την αγαπημένη όλων margherita με αυθεντικό άρωμα Ιταλίας! Δείτε το μενού εδώ.

 Πιτσαρία Appalousa: Τρεις γενιές γεύσεις!

Θεμ. Σοφούλη 15 Βαθύ Σάμου Τηλ. 2273022422

Οι καλύτερες πίτσες στη ΣάμοΣτην  Appalousa Θα βρείτε πίτσα και ιταλικά ζυμαρικά όλα  με μεράκι και αγάπη. Οι νοστιμιές της Appalousa έχουν ταξιδέψει σε όλον τον πλανήτη και συνοδεύουν νοερά αυτούς που τις δοκίμασαν.Οι δικές μας αγαπημένες γεύσεις είναι σπαγγέτι μαρινάρα, πίτσα με μανιτάρια πιπεριά, φρέσκια ντομάτα τυρί και ελιές. Δείτε το μενού εδώ.

 Πιτσαρία di Napoli από το 1979

Θεμ. Σοφούλη 27 Βαθύ Σάμου Τηλ. 22730 – 27010, 27161

Οι καλύτερες πίτσες στη ΣάμοΣτην Pizzeria di Napoli βρίσκετε πολλές νόστιμες προτάσεις. Δώστε μια ευκαιρία  στην “Χαβάη” όπως και στη “μαργαρίτα“, που κάνουν παρέα στο μενού του καταλόγου. Η νέα μόδα και η νέα προσφορά είναι η πίτσα 32 εκατοστών(!) για καλοφαγάδες και πολύ πεινασμένους. Εμείς τη φάγαμε όλη βέβαια, αλλά με μεγάλη δυσκολία! Δείτε το μενού εδώ.