Κατάστημα “Οπτικόν” Βίκυς Γρύλλου – Ότι αφορά την οπτική της όρασηςΜε την προηγμένη τεχνολογία του SMART CENTERING μπορείτε να δείτε τα καινούρια σας γυαλιά με τους βαθμούς σας πριν ακόμη κατασκευαστούν, πριν ακόμη τα αγοράσετε!

Κατάστημα “Οπτικόν” Βίκυς Γρύλλου – Ότι αφορά την οπτική της όρασηςΦέρτε τον παλιό σας σκελετό και σε 10 λεπτά θα σας φαίνεται καινούριος χάρη στο νέο σύστημα καθαρισμού παλιών σκελετών με υπερήχους Ultrasonic και κόστος μόλις 5 ευρώ. Παράδοση σε 10 λεπτά.

Στην πόρτα του καταστήματος  είναι κολλημένο το αυτοκόλητο με το Q-Reader του official reseller 201, όπου σκανάροντάς το  μεταφέρεται αυτόματα στο Rayban.com και μπορεί να επαληθεύσει την εγκυρότητα του πιστοποιητικού ψηφιακά και άμεσα.

Το “Οπτικόν” είναι ένα κατάστημα που μετρά πολλά χρόνια λειτουργίας, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Σάμου:

Το “Οπτικόν” δραστηριοποιείται σε τομείς που δεν αφορούν μόνο το μοντέρνο και στιλάτο γυαλί ηλίου, αλλά και το επιστημονικό κομμάτι των γυαλιών οράσεως, ένα ζήτημα που χρειάζεται εξειδικευμένες γνώσεις και εμπιστοσύνη.

Γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου στο “Οπτικόν” είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα ως προς την ασφάλεια του φακού.
Κατάστημα “Οπτικόν” Βίκυς Γρύλλου – Ότι αφορά την οπτική της όρασηςΣε αυτά υπάρχουν απλοί φακοί, καθρέφτες, φακοί με εσωτερικές επιστρώσεις και polarized. Είναι όλοι εξίσου απορροφητικοί και ασφαλείς για τα μάτια μας. Το ‘Οπτικόν’ διαθέτει μια μεγάλη συλλογή γυαλιών ηλίου. Όλα σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες ασφάλειας και απορροφητικότητας. Γνωστοί οίκοι όπως Channel, Bulgary, Vogue, Ray ban, Prada σας εγγυώνται υψηλή ποιότητα.
Για τα ευαίσθητα στον ήλιο μάτια των παιδιών εμπιστευθείτε το “Οπτικόν” με προστασία και ασφάλεια των Ray Βan jounior, Centro Σtyle κα.

Γυαλιά οράσεως

Στα γυαλιά οράσεως ο φακός έρχεται με εγγύηση και πιστοποιητικό. Για να διαλέξουμε τέτοιου είδους γυαλιά θα πρέπει να κουβεντιάσουμε με την οπτικό κ. Γρύλλου σχετικά με τις καθημερινές μας ανάγκες: Για παράδειγμα διαφορετικό πολυεστιακό γυαλί χρειάζεται ένας αρχιτέκτονας με συγκεκριμένο οπτικό πεδίο, και διαφορετικό ένας οδηγός.

Το κατάστημα διαθέτει πάνω από 2000 σκελετούς όλων των τύπων από 20 ευρώ, όπως και σκελετούς γνωστών εταιρειών: Channel, Prada, Bulgary, Ray Βan, Ferragamo κα.

Η επιστήμη στο πλευρό του "Οπτικόν"

Φωτογραφίες από τη συλλογή της Ray Ban

Κατάστημα “Οπτικόν” Βίκυς Γρύλλου – Ότι αφορά την οπτική της όρασηςΓια τη σωστή εφαρμοφή των φακών επαφής απαιτούνται ειδικές μετρήσεις από ειδικά μηχανήματα που σας προσφέρονται εντελώς δωρεάν από το “Οπτικόν”

Κατάστημα “Οπτικόν” Βίκυς Γρύλλου – Ότι αφορά την οπτική της όρασης
Τέρμα πια η θολή όραση στην πισίνα ή τη θάλασσα. Διαθέτουμε μάσκες θαλάσσης κατασκευασμένες ανάλογα με τους βαθμούς σας και έτοιμα γυαλιά κολύμβησης με βαθμούς μυωπίας και υπερμετρωπίας από 1 έως 8!

Βρείτε μας εδώ!

Οπτικόν” Βίκυ Γρύλλου
Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη 1
Βαθύ Σάμου Τηλ. 22730 22188
Κατάστημα “Οπτικόν” Βίκυς Γρύλλου – Ότι αφορά την οπτική της όρασης

Ακολουθήστε μας στο Facebook

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like