Είμαστε λάτρεις του καφέ σε όλες του τις εκδοχές. Nevertheless, που θα έλεγαν και οι φίλοι μας οι Άγγλοι, το τσάι έχει πιστούς φίλους  και πρέπει να ομολογήσεις πως κάποια απογεύματα που κάνει κρύο θα έπινες ένα τσάι με το αγαπημένο σου άρωμα.

The Lodger

Είναι η ώρα να δοκιμάσουμε το αγαπημένο μας τσάι στους ειδικούςΑν η επιλογή σας είναι τσάι τo the Lodger προσφέρει τις πιο γνώριμες μεσογειακές γεύσεις συνδυασμένες με τα τσάγια της Ανατολής. Τα βότανα, τα άνθη και τα φρούτα της Μεσογείου καθώς και τα μπαχαρικά, βρίσκουν με το πιο φυσικό τρόπο την θέση τους στα μίγματα των αρωματισμένων τσαγιών. Τον δρόμο του τσαγιού.

JOY food & coffee

Είναι η ώρα να δοκιμάσουμε το αγαπημένο μας τσάι στους ειδικούςΑν, είστε ταγμένοι στο τσάι σας, στο Joy θα το απολαύσετε σε διάφορες φρουτώδεις και πικάντικες γεύσεις. Γύρω από αυτό μπορεί να στηθεί ένας χορός γλυκών και αλμυρών κερασμάτων, με ποικιλία που δεν έχει όρια. Γιατί σαν ρόφημα, υποστηρίζει μια μεγάλη βεντάλια γεύσεων και το μόνο που ζητάει είναι φινετσάτα υλικά.

 Ηραίον cafe

Είναι η ώρα να δοκιμάσουμε το αγαπημένο μας τσάι στους ειδικούςΣτο Ηραίον καφέ θα βρείτε ένα κατάλογο που μετρά πολλές διαφορετικές ποικιλίες τσαγιού από όλο τον κόσμο. Κι αν δεν είστε φίλοι του σκέτου τσαγιού, μπορείτε να δοκιμάσετε smoothies ή κοκτέιλ, και πολλές άλλες επιλογές που πάνε την εμπειρία ένα σκαλί παραπάνω.

 Specialty Coffee Cup

Είναι η ώρα να δοκιμάσουμε το αγαπημένο μας τσάι στους ειδικούςΣτο Coffee Cup στο Πυθαγόρειο ξέρουν καλά και από τσάι. Το Bubble Tea είναι ρόφημα με βάση το τσάι (πράσινο, μαύρο, γιασεμιού) που συνδυάζεται με σιρόπια φρούτων (φράουλα, μάνγκο, ανανάς, κτλ) καθώς και με φρουτένιες πέρλες (φρουτένιες μπαλίτσες) που σκάνε στο στόμα όταν πίνουμε το BubbleJelly ρόφημά μας! Παραγγείλετε το αγαπημένο σας ρόφημα όπου κι αν είστε, πιο εύκολα από ποτέ.