Με την ταινία «Η Πιο Σκοτεινή Ώρα» που απέσπασε Όσκαρ Α’ Αντρικού ρόλου, συνεχίζει τις προβολές το cine olympia. Από Πέμπτη 8 Μαρτίου έως Δευτέρα 12 Μαρτίου στις 21:15. Ο Γκάρι Όλντμαν είναι ο σημαντικότερος λόγος για να παρακολουθήσει κανείς αυτό το συμβατικό και άψυχο ιστορικό δράμα γύρω από το περιπετειώδες ξεκίνημα της πρωθυπουργίας του Γουίνστον Τσόρτσιλ.

 Ο χειμώνας έχει την (σινεφίλ) χάρη του στο cine olympia

Στις αρχές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ο νέος Βρετανός πρωθυπουργός Ουίνστον Τσόρτσιλ θα πρέπει να αποφασίσει αν θα διαπραγματευτεί με τον Χίτλερ ή αν θα πολεμήσει εναντίον του.

Δείτε επίσης: Σαν παλιό σινεμά… Σινέ Ολύμπια

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η ταινία αφηγείται τις πρώτες εβδομάδες της πρωθυπουργίας του Τσόρτσιλ, όταν οι Ναζί είχαν αρχίσει να καταλαμβάνουν την Ευρώπη και ο ίδιος έπρεπε, έχοντας όχι μόνο την απειλή της εισβολής των δυνάμεων του Χίτλερ στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και 300.000 στρατιώτες εγκλωβισμένους στη Δουνκέρκη, να αποφασίσει αν θα συνθηκολογήσει μαζί τους, στην πιο σκοτεινή στιγμή της δικής του αλλά και της ιστορίας της χώρας του ή αν θα τους αντιμετωπίσει στο πεδίο της μάχης. Παρά τον εσωτερικό πόλεμο που δέχεται από το κόμμα του και τον σκεπτικισμό του Βασιλιά, ο Τσόρτσιλ, με την αρωγή της επί 31 χρόνια συζύγου του, αποφασίζει να πολεμήσει για τα ιδανικά, την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας του και οι λόγοι που συνέταξε με σκοπό να ανυψώσει το ηθικό των Βρετανών, έξοχο δείγμα της ρητορικής του δεινότητας, έχουν μείνει στην Ιστορία.

 Πληροφορίες
Παραγωγή: Βρετανική Σκηνοθεσία: Τζο Ράιτ
Πρωταγωνιστούν: Γκάρι Όλντμαν, Λίλι Τζέιμς, Μπεν Μέντελσον, Κριστίν Σκοτ Τόμας

Δείτε το εντυπωσιακό trailer:

Αν χαθείτε, είμαστε εδώ!

ΤΟ ΣΙΝΕ ΟΛΥΜΠΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΟΣΚΑΡΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ 2018!!!! ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ «Η ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΩΡΑ» ΠΟΥ ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΟΣΚΑΡ Α’ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 21,15… ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΙΒΕ ΧΩΡΟ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 6973 230 929