Η θέση μας στο Βαθύ της Σάμου

Παλμός Athletic Center
Θεμιστοκλή Σοφούλη 263 Πευκάκια
Τηλ. 6937144236 – 6932567228
e-mail @PalmosAthleticCenter
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 22:00
Σάββατο 10:00 – 14:00 & 18:00 – 21:00

Βρείτε μας στο Facebook

1,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ;
Ελάτε στο γυμναστήριο «Παλμός» για να γνωρίσετε ένα κόσμο άθλησης, υγείας και ομορφιάς. Θα σας ανοίξουν ένα καλύτερο τρόπο ζωής. Γιατί τα απλά πράγματα σε αυτή τη ζωή είναι και τα πιο ωραία!

Zumba, ΠαλμόςΕπιλέξτε τα προγράμματα που σας ταιριάζουν και αλλάξτε τρόπο ζωής!

Το γυμναστήριο «Παλμός» στη Σάμο είναι  δημιούργημα μιας ομάδας ανθρώπων ερωτευμένων με το χώρο του fitness. Έχουν θέσει ψηλά τον πήχη στην παροχή τέτοιων υπηρεσιών και καταφέρνουν να γίνουν πρότυπο.

Η αίθουσα fitness είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα δύναμης τελευταίας γενιάς καθώς και ελεύθερα βάρη.Το γυμναστήριο «Παλμός» δίνει πνοή και ενέργεια στον τρόπο ζωής των ανθρώπων της Σάμου και αποτελεί τον τέλειο προορισμό απόδρασης και αναζωογόνησης.

Με ομαδικά τμήματα το γυμναστήριο «Παλμός» καλύπτει τις ανάγκες του κάθε ασκούμενου. Η γυμναστική γίνεται διασκέδαση και ταυτόχρονα φέρνει το αποτέλεσμα που επιθυμεί ο καθένας για τον εαυτό του.

Μπορεί να σας παράσχει την απόλυτη εμπειρία γυμναστικής, απευθυνόμενο σε όλες τις κατηγορίες ατόμων, αρχάριων και προχωρημένων. Οι πελάτες του είναι άτομα νεαρά, αλλά και μεγαλύτερων ηλικιών (αρχάριοι και προχωρημένοι, ομάδες αθλητικές, ειδικές ομάδες ατόμων π.χ. έγκυοι, άτομα σε αποκατάσταση – αποθεραπεία).
Zumba, Pilates, Power Cycling, BodyStep, Total body, Suspention Training, Group Functional, Cross Training και άλλα πολλά παρέχουν ποιοτική εκγύμναση με βάση τις ανάγκες και τους στόχους σας. Η ομάδα του γυμναστηρίου αποτελείται από πιστοποιημένους και άρτια καταρτισμένους γυμναστές, που στέκονται δίπλα σας κάθε στιγμή, συμβουλεύοντας σας για το εξειδικευμένο πρόγραμμα που μπορείτε να ακολουθήσετε.
Η προσωπική επαφή με κάθε ασκούμενο αποτελεί και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα! ​

Παιδικά τμήματα Ρυθμικής γυμναστικής, Κλασικής κίνησης, μοντέρνων χορών και Cross Training Kids

"Παλμός" Athletic Center - Αλλάξτε τη ζωή σας

Κανείς δεν αισθάνεται πελάτης, αλλά κομμάτι αυτής της νέας ιδέας που μεταβάλλεται και προσαρμόζεται με γνώμονα τις ανάγκες σας. Η διαρκή ενημέρωση και αναζήτηση νέων μορφών άσκησης είναι προτεραιότητα του γυμναστηρίου, βέβαια πάντα μέσα από μία διαδικασία επιλογής και όχι παρορμητισμού και εμπορικότητας.
Γυμναστήριο "Παλμός" Σάμος