Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, επίκεντρο του Σεπτεμβρίου είναι τα βιβλιοπωλεία και γενικότερα τα καταστήματα που πωλούν σχολικά είδη. Αύριο θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για το σχολικό έτος 2019-2020. Μαζί με το κουδούνι, όμως, έρχεται και η αγορά σχολικών ειδών.

Είδη απαραίτητα για κάθε μαθητή και ο γονιός, ανάλογα με τις δυνατότητές του, θέλει να αγοράσει ότι καλύτερο μπορεί στο παιδί του.
Τετράδια, βοηθητικά βιβλία, στιλό, μολύβια, ντοσιέ, σχολικές τσάντες και ότι άλλο χρειάζεται ένας μαθητής ή μαθήτρια για την τάξη.
Όλα αυτά και πολύ περισσότερα θα μπορούν να βρουν οι γονείς αλλά και οι ίδιοι οι μαθητές και οι φοιτητές του νησιού μας, στα πλήρως εξοπλισμένα βιβλιοπωλεία…

Βιβλιοχαρτοπωλείο “Τερζής” 
Κ.Σταμάτη 6,  Σάμος Τηλ. 22730-28888

Τα πάντα για τη νέα σχολική χρονιά στα βιβλιοπωλεία της Σάμου

Το Βιβλιοπωλείο «Τερζής», αρωγός κάθε χρόνο στη σχολική προσπάθεια, συμμετέχει στη «γιορτή» της 11ης Σεπτεμβρίου με δωροεπιταγές και προσφορές στους μαθητές! Δείτε το άρθρο εδώ
Το Βιβλιοπωλείο «Τερζής» φιλοξενεί σχολικά, φροντιστηριακά βιβλία και βοηθήματα, καθώς και όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται ένας μαθητής, σε χαρτικά, γραφική ύλη, είδη ζωγραφικής και χόμπι.

Κέντρο Τύπου «Press & Snack»
Θεμιστοκλή Σοφούλη 52, Βαθύ Σάμου
Τηλ. 2273 100303

Τα πάντα για τη νέα σχολική χρονιά στα βιβλιοπωλεία της ΣάμουΣτο Κέντρο Τύπου Γιαννουλόπουλος αναλαμβάνουν, ντύσιμο βιβλίων με το αξιόπιστο και γρήγορο σύστημα COLIBRI. Το σύστημα COLIBRI χρησιμοποιεί μη τοξικά ευρωπαϊκά εξώφυλλα, φιλικά στο περιβάλλον που αφαιρούνται όποτε θέλετε χωρίς να καταστρέψουν το βιβλίο. Τιμή ανά βιβλίο: 1 ευρώ

Στο βιβλιοπωλείο Γιαννουλόπουλος θα βρείτε επίσης όλα όσα θα ζητηθούν στο σχολείο από νηπιαγωγούς και δασκάλους όπως χαρτόνια, μαρκαδόρους, τετράδια, ξυλομπογιές,τέμπερες κ.λ.π σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Πλην των σχολικών θα βρείτε και νέες κυκλοφορίες βιβλίων ή βιβλία τα οποία είχαν εξαντληθεί και βρίσκονται ξανά στα ράφια μας.

Βιβλιοπωλείο Κόσμος:
1ο :Λυκούργου Λογοθέτη Σάμος, τηλ. 22730.28430
2ο : Ιωάννη Λεκάτη και Κανάρη Σάμος

Τα πάντα για τη νέα σχολική χρονιά στα βιβλιοπωλεία της Σάμου

Το βιβλιοπωλείο «Κόσμος» είναι έτοιμο να υποδεχθεί το σχολείο. Χιλιάδες σχολικά είδη βρίσκονται στις προθήκες και των δύο καταστημάτων, το ένα στο εσωτερικό δρόμο και το άλλο στο Γεφυράκι.