Η επιχείρηση «Παπαγεωργίου Παρασκευάς και Σία Ο.Ε.» με επί κεφαλής το μηχανολόγο μηχανικό κ. Πάρη Παπαγεωργίου, δραστηριοποιείται από το 2004 στο εμπόριο αλλά και την κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών.

Αντικείμενό της είναι η μελέτη, εγκατάσταση και εμπορία Ηλεκτρομηχανολογικών Εφαρμογών για Θέρμανση, Ύδρευση, Κλιματισμό και Ηλεκτρολογικά.
Είναι αντιπρόσωπος στη Σάμο πολλών επώνυμων εταιρειών σε είδη θέρμανσης και άντλησης όπως οι ξηλολέβητες ATMOS, τα τζάκια της EDILKAMIN, οι αντλίες GRUNFOS, τα ηλιακά ΜΑΛΤΕΖΟΣ και πολλές άλλες.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της ατομικής και κεντρικής θέρμανσης παρέχοντας αξιόπιστες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας. Συνεργαζόμενη με τους σημαντικότερους οίκους στο χώρο της θέρμανσης, της ύδρευσης και της ενέργειας, κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων επαγγελματιών του χώρου.

«Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα στο χώρο της θέρμανσης και της ύδρευσης αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει. Επιπλέον, φιλοδοξούμε οι υπηρεσίες μας να προσφέρουν έργο και λύση σε κάθε τεχνικό θέμα με σεβασμό στον άνθρωπο και το φυσικό περιβάλλον» αναφέρει ο ιδιοκτήτης της κ. Πάρις Παπαγεωργίου

Η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία και αναλαμβάνει κάθε είδους μηχανολογική και ηλεκτρολογική εργασία με την καθοδήγηση πάντα των έμπειρων μηχανολόγων μηχανικών της.

Το κατάστημα στο χάρτη Google

Θέρμανση, Ύδρευση, Κλιματισμός - Παπαγεωργίου ΠαρασκευάςΠαπαγεωργίου Πάρις
Κανάρη και Εμμ. Σοφούλη, Σάμος
Τηλέφωνο: 22730 27537
e-mail: parppgeo@gmail.com

Ακολουθήστε στο Facebook

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like