Φέραμε φωτογραφίες από την παραλία Τσάμπου Βουρλιωτών! Αλλά όχι αυτές που βλέπετε στις διαφημιστικές σελίδες και τις άλλες δικτυακές σελίδες του νησιού!

Στο βόρειο τμήμα του νησιού μετά τα Αυλάκια βρίσκεται αυτός ο μεγάλος κόλπος. Η παραλία Τσάμπου. Πολύ όμορφη παραλία, οργανωμένη, με βαθειά μπλε νερά! Δίπλα της βρίσκεται η μικρή Τσαμπού που προσφέρεται για γυμνισμό. Την πιάνουν οι βόρειοι άνεμοι. Η μικρή παραλία Τσαμπού (350 περίπου μέτρα)  με χοντρό βότσαλο βρίσκεται σε απόσταση 15 περίπου χιλιόμετρα βορειοδυτικά από την πρωτεύουσα, έχει βαθιά και καθαρά νερά και είναι απροστάτευτη από τους βόρειους ανέμους που σηκώνουν μεγάλα κύματα όταν φυσούν.

Η διαμονή κοντά στην περιοχή της παραλίας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή είναι εξασφαλισμένη και ο επισκέπτης μπορεί μετά το μπάνιο του να απολαύσει καφέ, αναψυκτικά, ή το φαγητό του στις παραθαλάσσιες ταβέρνες της.  Χρειάζεται όμως κάποια προσοχή, όταν έχει δυνατούς βόρειους ανέμους γιατί πιάνει μεγάλα κύματα. Η είναι καλά οργανωμένη και προσφέρεται για μπάνιο σε προσιτή απόσταση από την πρωτεύουσα και ηλιοθεραπεία και ξεκούραση σε ξαπλώστρες και κάτω από ομπρέλες. Σε περίπτωση ανάγκης πρέπει να απευθυνθείτε στην κοντινή πρωτεύουσα (περίπου 15 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά).Είναι ίσως η ωραιότερη παραλία της Σάμου!

Δείτε τις φωτογραφίες της Τσάμπου ΕΔΩ: