Ιδέες για να υιοθετήσετε μια ξεχωριστή τάση της μόδας για το σπίτι και να αναδείξετε τα πολυτελή χαρακτηριστικά που έχει ο χώρος σας με σοφιστικέ τρόπο, μας προτείνει το κατάστημα Pasxalis Decor.

Δείτε επίσης: Πασχάλης Decor – Προσδιορίζει την ομορφιά του σπιτιού μας

Pasxalis Decor: Η μόδα οδηγεί τις τάσεις για το σπίτι σας με αποχρώσεις του χρυσούΦέτος, λοιπόν, έχει επιστρέψει πολύ δυναμικά το χρυσό, το οποίο μάλιστα συνδυάζεται με άλλες μεταλλικές λεπτομέρειες σε inox, χαλκό, μπρονζέ.

Pasxalis Decor: Η μόδα οδηγεί τις τάσεις για το σπίτι σας με αποχρώσεις του χρυσούΌταν οι αποχρώσεις του χρυσού και του ασημένιου βρίσκουν το τρόπο να ταιριάξουν αρμονικά τότε το αποτέλεσμα δεν περιγράφεται.Pasxalis Decor: Η μόδα οδηγεί τις τάσεις για το σπίτι σας με αποχρώσεις του χρυσούΈνα μικρό δείγμα …μιας μεγάλης αγάπης!!!!Διακόσμηση από το pasxalis decor team!!!Από το χρώμα στους τοίχους, τα έπιπλα, τους πίνακες, τις κουρτίνες τα κουρτινόξυλα και τα διακοσμητικά.

Pasxalis Decor: Η μόδα οδηγεί τις τάσεις για το σπίτι σας με αποχρώσεις του χρυσού Φλοράλ πινελιές, ρομαντικό λευκό και παλ αποχρώσεις στους τοίχους. 
Υπέροχα έπιπλα και διακοσμητικά από την μοναδική inart

Pasxalis Decor: Η μόδα οδηγεί τις τάσεις για το σπίτι σας με αποχρώσεις του χρυσού