Στο δρόμο του καφέ

Plaisir Coffees: Καφές από τη φύση στο φλυτζάνιPlaisir Coffees
Θεμ. Σοφούλη & Βακιρτζή, Σάμος
Τηλ. 22730 80975

Ακολουθήστε μας στο Facebook

644ΥποστηρικτέςΚάντε Like

Το Καφεπωλείο «Plaisir» είναι από μόνο του μια κατηγορία καφέ! Γιατί μας φέρνει τον θαυματουργό αυτό ρόφημα από τη φύση απ΄ ευθείας στο φλυτζάνι!

Η πιο πάνω πρόταση δεν περιέχει καμιά υπερβολή. Από το 2010 το «Plaisir» υπερηφανεύεται ότι μόνο αυτό έχει τη διαδικασία καβουρδίσματος να γίνεται λίγες ώρες πριν την κατανάλωση. Το ψήσιμο του καφέ γίνεται στη Σάμο και έχει σκοπό να προσφέρει πάντα φρέσκο προϊόν στον καταναλωτή.

Γιατί ο καφές "Plaisir" υπερέχει;

Plaisir Coffees: Καφές από τη φύση στο φλυτζάνιΤα χαρμάνια που χρησιμοποιεί το «Plaisir» έχουν βάση το βραζιλιάνικο καφέ αράμπικα της monte alegre (μέλος του sca) και εμποτίζονται με ιδιαίτερες ποικιλίες από Αφρική και Ινδία.
Ανάλογα με την περίσταση χρησιμοποιούνται ποικιλίες από Κόστα Ρίκα, Κολομβία, Κένυα, Ονδούρα ή Αιθιοπία.

Οι καφέδες ονομασίας προέλευσης είναι πάντα από πιστοποιημένες καλλιέργειες με rainforest alliance, utz και κάποιες spesiality που έχουν πάρει βαθμολογία πάνω από 97 στα 100!

Plaisir Coffees: Καφές από τη φύση στο φλυτζάνιΌλη η διαδικασία του καβουρδίσματος γίνεται στη Σάμο και έτσι οι ημερομηνίες ψησίματος των σπόρων και κατανάλωσης του καφέ είναι τόσο κοντινές που κάνει τις λεξεις «φρέσκος καφές» να κυριολεκτούν πραγματικά.
Γι αυτό στο «Plaisir» υπερηφανεύονται για τη μοναδική και απαράμιλλη γεύση του καφέ που σερβίρουν στους πελάτες τους!

Φωτωγραφίες από τις ποικιλίες καφέ που χρησιμοποιεί το «Plaisir».