Σεπτέμβριος και επιστροφή στο σχολείο! Μπορεί το φθινόπωρο να καθυστερεί ακόμα την άφιξή του, αλλά το σχολείο είναι πιστό στο ραντεβού! 11 Σεπτεμβρίου.

Εκατοντάδες μαθητές όλων των βαθμίδων θα βρεθούν το πρωί της Τετάρτης στην πρώτη σχολική τους συνάντηση, σε γνώριμο ή και πρωτόγνωρο περιβάλλον.
Η σχολική χρονιά αρχίζει με τον αγιασμό και το SamosNet, πιστό στις μαθησιακές του καταβολές, σας δείχνει το δρόμο της τέλειας προετοιμασίας!

Το shopping για τη νέα σχολική χρονιά ξεκινά – Εδώ βρήκαμε τα καλύτερα για τα παιδιά μας

Frou

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, το κατάστημα Φρου αποτελεί μία από τις καλύτερες και οικονομικότερες λύσεις της αγοράς, σε παιδικά και εφηβικά ρούχα με άριστη ποιότητα.
Τώρα θα βρείτε χειμωνιάτικες φόρμες που ξεκινούν από 12 ευρώ!

Περισσότερες λεπτομέρειες δείτε ΕΔΩ:
Πού βρήκαμε τα καλύτερα για τα παιδιά μας για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά

Athletic Sport Nike

Στο κατάστημα Athletic Store απέναντι από τον κήπο θα βρείτε όλα τα απαραίτητα επώνυμα -και τι επώνυμα!- σε παπούτσια και ρούχα που χρειάζεται το παιδί σας!
Η Nike σας εγγυάται την ποιότητα, την αντοχή, τις τιμές και την επωνυμία Nike! για να κάνει ο μαθητής σας στο σχολείο τα ατομικά του ρεκόρ, σωματικά και πνευματικά.

Διαβάστε κι άλλες λεπτομέρειες.
Athletic Store - Όλη η Nike στη διάθεση σας

Junior’s Club

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς ότι χρειάζονται τα παιδάκια μας, θα τα βρείτε στο κατάστημα Jounior’s club, με τα πιο όμορφα σχέδια και με σε πολύ καλές τιμές.
Βαμβακερά t-shirts, κοντομάνικα και μακρυμάνικα, καθώς και ζεστά και άνετα φούτερ για τα δροσερά φθινοπωρινά πρωινά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Επιστροφή στο σχολείο μόνο με Jounior's Club αγορές!

Active Sports

Η πρακτικότητα και η ποιότητα είναι σίγουρα τα βασικά χαρακτηριστικά που ελέγχουμε πριν από οποιαδήποτε αγορά για το παιδί μας. Αν θέλουμε, όμως, αυτό να ξεχωρίζει και να νιώθει καλά με το στιλ του, οι επιλογές μας φέτος αρχίζουν και τελειώνουν Active Sports.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Πού βρήκαμε τα καλύτερα για τα παιδιά μας για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά

 Litsa & Loula

Στο πολυκατάστημα  Litsa & Loula θα βρείτε τα ωραιότερα και πιο οικονομικά παιδικά ρούχα για τη νέα σχολική χρονιά. Παιχνιδιάρικα κομμάτια: τζιν, απαλά μάλλινα και ζέρσεϊ και στα βασικά κομμάτια της σεζόν: το κλασσικό μακρύ μπουφάν, τα παιχνιδιάρικα πλεκτά συνδυάζονται με την ομορφότερη μόδα και την κορυφαία ποιότητα.

Διαβάστε κι άλλες λεπτομέρειες.

Πού βρήκαμε τα καλύτερα για τα παιδιά μας για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά